13. helmi, 2018

Kirkko soikoon - vaikka aina

Minä olen tässä miettinyt, että mitenkähän se onnistuisi jos Suomen kaikki tiekirkot annettaisiin vapaasti musiikinopiskelijoiden käyttöön, että soittaisivat urkumusiikkia taikka jotain muuta kirkkomusiikkia läpi kesän. Kirkot toimisivat jatkuvana musiikillisena hartauspaikkana. Virrenkin vois veisata.
No voishan se olla niin ettei koko aijan musiikki soisi vaan tiettynä aikana päivästä jos niitä hiljaisiakin hetkiä tarvitaan ja kaivataan.

Tuli vain mieleeni. Ylivieskassa jos Luoja suo ja elän saan nähdä uuden kotikirkon muutaman vuoden kuluttua ja siellä uudet uljaat urut. Ainakin meillä pitäisi olla nyt intoa ja halua käyttää kaikki mahdollinen erilaisen kirkkomusiikin ja urkumusiikin toteuttamisee.

Kuorot, laulajat, soittajat, kanttorit ja kanttoriksi opistelevat, siis kaikki kirkkomusiikin tekijät ja ystävät. Onko tämä hullu taikka hölmö idea.

tuomo

My (Josh Perschbacher) organ arrangement of Wagner's Ride of the Valkyries. Recorded on a 4 manual 108 rank 1927 Casavant…

YOUTUBE.COM

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu