4. huhti, 2019

Kaikesta voi olla jotain mieltä

Kun tällainen mielipideautomaatti olen ja elämän ikuinen opiskelija niin joskus on tullut mieleeni, että miksi kaikki pitää nähdä ja kuulla ihan oikeasti. Miksi asioiden ei vain voi antaa olla. Kun itselläni on kaikki suurinpiirtein hyvin ja elämä etenee jotenkuten niin mitä minä muiden murheita kanniskelemaan.

No meitä on monen luontoisia ihmisiä. Minä en siedä mitään älyllistä epärehellisyyttä. Jos lähimmäinen sanoo, että hän näkee nälkää niin minulle se on totinen tosi mutta ei se poliitikon selitys, että kun olemme työllistäneet joko nollapalkalla taikka peräti pienellä päiväpalkalla liudan ihmisiä niin ei sinulla voi olla nälkä. Nämä kaksi asiaa paljastavat älyllisen epärehellisyyden. Ketä meidän pitäisi tällöin auttaa. Sitäkö jolla on nälkä vai odottaa aikaa jolloin nämä palkattomatkin saavat jotain palkkaa ja tiputtavat murusensa nälkäisen suuhun.

Kun Suomi on kunnossa niin suomalaisen asiat voivat olla todella huonosti. Tämä on poliittista älyllistä epärehellisyyttä ja sitä on aivan liikaa, etten sanoisi se on tämän päivän ahneuden avain.

Minua on väitetty mustavalkoiseksi mielipiteissäni. Olen kaikkea muuta. Erittäin tunteellinen ja tunteva ihminen. En voisi vihollistani koskaan hukuttaa vaan vetäisin rannalle. Meillä olisi loistava yhteinen tulevaisuus. Sama aurinko paistaisi molemmille.

Kaikista parasta on lähteä yhteistyöhön ja keskusteluun aivan eri lähtökohdista ja päätelmistä edeten ja perustellen yhteistä polkua asian ratkaisua kohden.

Se ei tapahdu siten kuin tässä Sipilän hallituksessa, jossa jaettiin asioita tyyliin meiltä otetaan tämä pala, niin sinä saat tuon ja kun kolmas tulee kuvioon, niin hän kannattaa tätä jakoa pysyäkseen hillopurkilla. 
Tämä on härskeintä poliittista hiekkalaatikkoleikkiä mitä olen nähnyt mutta voi niin kovin tämän päivän politiikan sisältöä. Siinä jakaja on aina voittaja ja peliin osallistuvat saavat osansa mutta kortit heille antaneille pyllistetään naureskellen.

Me suomalaiset olemme kuluerä politiikassa. Me olemme tarpeen vain vaalipäivinä jolloin valtaa jaetaan.

Oletteko huomanneet. Maaseudun tietkin on ehdokkaiden toimesta laitettu kuntoon ja lääkäri on tuossa oven takana odottamassa. Minua etenkin tämä keskustalaisten älyllinen epärehellisyys ihmetyttää. Kun on ollut valtaa ja voimaa niin työkinttaat ovat olleet hukassa.

tuomo

YOUTUBE.COM

Kansallis-Kuoro: Keski-Pohjanmaan laulu Säv./San. Oskari Metsola Sov. Jyrki Niskanen http://www.kansallis-kuoro.com/ Kuvat © Topi…

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu