20. maalis, 2017

Nyt autokauppaan

Keskiviikko 18.1.2017

 

Nyt kaikki autokauppaan kun Berner ja Sipilä tahtoo, että meillä jokaisella on superhyberhypridihevosenpaskakäyttöinen auto alla. Lupaavat melkein ilman, tuommoset viiden vuoden nettopalkan verran ostettaissa ja verohelpotuksia tulee niin, että kuolinpesä tykkää.

Mun mersulla ei pysty ajamaan kun vuodessa pelkät verot ja maksut on paljon enemmän kuin naftan hinta ja auton arvo. En tiä mitä kultareunaista tietä sitä kohta ajellaan "tanarilla" kun tuon 700 euroa vuodessa kaiken muun lisäksi maksan eli 58 e/kk ja siihen päälle pitää luovuttaa tiet ukko ylijumalan haltuun, että saavat määrittää voittomarginaalinsa ja riittää jaettavaa auramiehelle, omistajalle, sikolätin pitäjälle ja päällystekartelleille saunakavereista puhumattakaan.

Pitäähän sen ministerin ja kanisterin palkkansa eteen jotain tehdä mutta että olla tyhmä ja typerä niin sitä en ymmärrä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu