27. huhti, 2017

Marjaana Toiviainen paljasti kirkon ongelman ytimen

Olen lukenut "kirkonmiesten" ja muutaman naisen kirjoituksia kirkon pakosta osallistua pakolaispoliittiseen keskusteluun, taikka ainakin laittoman ja osin rikollisen ihmisten masinoiman muuttoaallon puolustamiseen. Puhutaan ihmisarvosta ja ihmisen oikeudesta.

Suorastaan huvittavia ovat ne syyt millä tätä korkeasti koulutettu kirkkoväki perustelee.

Musliimikiihkoilijat vaativat jokaiseen maahan sharialakiaan. Meidän suvaitsevainen kirkkoväki, kirkon johto ja papisto sekä sen työntekijät puolestaan perustelevat rikollista toimintaa ja sen puolustamista Suomen lakien yläpuolelle asettuvalla velvollisuudella noudattaa ns kultaista sääntöä ja korkeata kristillistä moraalia.

Sharialain ja kultaisen säännön perustelu poiketa voimassa olevasta laista, ja viranomaisten päätösten vastustaminen jopa väkivalloin vertautuvat toisiinsa. Ollaan täydellisellä uskon harharetkellä.

Kiitos Marjaana Toiviaisen tämä koko vyyhti kirkon tilasta paljastuu karsealla tavalla. Toki merkkejä vastaavasta on ollut ilmassa jo pitemmän aikaa.

Aika usein olen kuullut kuinka naispappeuden sallimisen päätös oli askel kohti nykyistä rappiota. Ei sinne päinkään. Naispappeudella ja Marjaana Toiviaisen anarkialla on vain yksi yhtymäkohta ja se tulee siitä pantapaidasta heilumassa suuna päänä mielenosoituksessa ja väkivaltaisessa rintamassa.
Jotta mikään kohtuus kirkon, siis kristillisen kirkon kannalta toteutuisi niin tämä tulisi ratkaista puhtaasti ja yksinkertaisesti riisumalla papin rensselit pois olipa niiden kantaja mies taikka nainen.

Ei uskon eikä kristityn nimen kenenkään järkeä pidä sumentaa ja jos sairaudeksi etenee niin sitä varten ovat olemassa terveydenhoidon ammattilaiset.

Ei oikeusvaltion peruspilareita, lakia ja järjestystä voi korvata kristillisellä lait ja oikeusvaltion järjestelmän ehdollistavalla oikeudenmukaisuushötöllä.

Kun kirkossa vaaditaan oikeutta ehdollistaa lakeja ja järjestystä niin se tarkoittaa, että se siirtyy samaan sarjaan moottoripyöräkerholaisten kanssa ja ristin rinnalle nostetaan prosenttimerkki.

Olemmeko siis oikeassa seurassa.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu