23. touko, 2017

Maailma huutaa Kristusta ja me vain höpöttelemme

Ja nyt ei sitten ainuttakaan silmäätekevää höpöttämään, että pelolle ei saa antaa valtaa, ei ainuttakaan suvaitsevaista ääntä tämänkin teon seurauksena. Pelätä sa ja pitää, sen tulee saada ajattelemaan. Tuo ”höpötys” on välinpitämättömyyttä ja suvaitsevaissuus väärä viesti.
Tämän täytyy johtaa johonkin perusteelliseen muutokseen politiikassa. Vapaa liikkuvuus, kilpailun autuus ja globaalius eivät ole hyveitä jos ne perustuvat vain väkivaltaan ja rikollisuuteen.

Meillä Suomessa haetaan islamistisia opettajia kouluihin. Miksi? Meidän tulee kristinuskosta käsin kohdata islam, joka selkeästi on alusta väkivallalle. Sitä opetetaan ja se on osa tätä saatanallista harhaoppia ja uskontoa. Ei ainuttakaan moskeijaa enää, tästä pitää puhua oikeilla nimillä ja holtiton nimettömien ja perittomien vaellus pitää saada aisoihin.

Kaikkein vähiten kirkon tulee tähän pakolaispolitiikkaan sotkeutua. Julistakaa Kristusta, evankeliumia ja kertokaa Jeesuksesta. Kirkon hiippahattujen on kyettävä sanomaan, että väkivalta on itsensä perkeleen oppi, jota ei tule sallia eikä sietää. Islamia ei tule tukea millään muotoa. Uskonnonvapaus ei ole sitä, että sallitaan opettaa väkivaltaa.

Evl-kirkko keskittyy tänä päivänä kaikkeen muuhun mutta ei kristinuskon luomien arvojen tuomiseen yhteiskunnan peruspilariksi. Se näkyy kaikessa. Kirkko höpöttää homoista ja kehottaa rakkaus, rakkaus ja rakkaus mantroineen ihmisiä seksistiseen oppiin Jeesuksen rakkaudesta. Kirkon pitää aloittaa puhdistus omasta pesästä. Jos lakeja ja asetuksia ei noudateta niin sellaiset kirkon hommista pois. Yhdenkään herätysliikkeen ei tule sallia peittää, pimittää taikka salata rikoksia taikka alistamista. Sekin on kirkon paimenten kyettävä sanomaan ja vastuuseen he jotka tätä tekevät.

Väkivaltaa ei pidä sietää, vaan se pitää estää eikä silitellä yhtään. Pelko ottakoon vallan ja saakoon päättäjien silmät aukeamaan. Ennen kaikkea Suomen Evl-kirkko ottakoon opikseen. Alkakaa jo oikeasti opettaa kristinuskon evankeliumia, joka rakentaa rauhan ja Jumalan rakkauden varaan. Pahaa on sanottava pahaksi.

Islam ja sen papit pitää saattaa oppeineen ja opettajineen vastuullisiksi. Jos he eivät oikeasti sanoudu irti tämän tapaisesta, niin heidän kirkkonsa kiellettäköön. Jokaisen on kannettava vastuunsa myös julistuksestaan tässä maailmassa.

Marttyyri tappajana, olkoonpa vaikka vihollinen on kaikkea muuta kuin rauhan uskonoppia.

22 kuolluta viatonta uhria Allahille tällä kertaa ja kymmeniä loukkaantuneita. T

Taas jotkut jossakin juhlivat marttyyriaan.

On sanottava ääneen se mikä tämön aiheuttaa.

Kansalliset arvot nostakoon päätään.

tuomo

Kuva loukkaantuneesta nuoresta naisesta on jo alkuvaiheessa noussut Manchesterin tragedian symboliksi.

IS.FI

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu