13. kesä, 2017

Äiti ota kädestä kiinni, Jussi kiusaa

Kun minä tätä IS:n nettilehteä luen, ja olen katsellut tämän viikonlopun juttuja pikkasen enemmän tällaisen vanhan kääpätoimittajan silmin niin täytyy sanoa, en minä näin lapsellista leikkimistä ole ikinä nähnyt.

On ilmeisesti niin, että tämä omia etujaan ajava lapsesta saakka politiikkaan sukeltanut sylivauvaporukka ei osaa ottaa mitään vastaan siinä pelissä mihin on lähtenyt. Äiti ei pidä kädestä eikä istu hiekkalaatikon reunalla.

Soinikin, iso mies riisuu teatraalisesti jonkun rinnuspinssinsä ja Sampo Terho, joka nyt on meidän hallituksessa ilmeisesti tämän Orpo ressukan ja Sipilä riepun matkassa, tekee niin kun ”isäkin” teki niin. Ei hyvää päivää ja kirvesvartta. Tämmöinen porukka meidän maan asioista on päättämässä.

Kun tuossa vilkaisin Paavo Nurmi -gamesien jälkeen vähän miten A-studiossa tämä Simon Elo ressukka ja joku naiskansanedustaja oli ihan oikeasti huippuälykästä Jussi Halla-ahoa vastassa niin sääliksi kävi. En välttämättä ole mistään asiasta perussuomalaisten kanssa samaa mieltä enkä missään nimessä ”halla-aholainen”, mitä sillä tarkoitetaankaan mutta kyllä älykkyys ja itsensä likoonlaittaminen ihan oikeasti sille pelikentälle jota nimitetään politiikaksi edellyttää edes demokratian ja erilaisten poliittisten yhteisöjen sääntöjen sietämistä. Sillä kentällä juntataan aina, ja joskus hameenhelmojakin on kohoteltu hyvinkin korkealle, että on saatu valtaa. ”Löytyy kuva natsitervehdyksestä”, voi lettas sentään. Mitähän muita kuvia siellä lieneekään otettu.

Vähintä mitä tämä nyt vallassaoleva sakki voisi tehdä on pestä naamansa ja oikeasti kääriä hihat ja tehdä rehtiä politiikkaa tappioineen ja voittoineen.

Naurettavin ajatus on ”Uusi vaihtoehto”, koska ”Perussuomalaiset eivät ole enää se puolue missä olimme”. Minun logiikallani Perussuomalaiset rp on silloin se uusi vaihtoehto ja tämä ”Uusi vaihtoehto” sama takinkääntäjien puolue kuin aiemminkin.

Olen keskustalainen ja vielä jäsen, toistaiseksi. Juha Sipilän politiikka ei ole sitä jolle ääneni viime vaaleissa annoin. Siinä ei ole rippeitäkään ennen vaaleja annetuista lupauksista. Mutta miksi tämä puolue pitäisi jättää. Mätä pitää puristaa pois ja uudistaa se vaikka sitten Paavo Väyrysen aivan uudenlaisen poliittisen rakennelman kautta. Kansalaispuolueen idea saattaa olla vielä aika monelle hämärän peitossa mutta sinne sopii alkiolainenkin kristitty, Keskusta rp:n taikka muun puolueen jäsenkirja taskussakin.

Se on uusi vaihtoehto.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu