19. elo, 2017

Pitääkö humaanin olla tyhmä

Lyhyestä virsi kaunis.

Suomessa on tapettu turvapaikanhakijan statuksella kaksi ihmistä. Aiheutettu vakavia vammoja monelle muulle.

Samainen teko on aiheuttanut mielen järkkymistä ja muuta pahaa sadoissa tuhansissa. Lääke on hokema, ”tätä maata ei pelolla eikä vihalla nujerreta”. Tämä pilleri on tarjottu väärille ihmisille. Minä tarjoaisin sen niille jotka taluttavat nämä terroristit rajan yli kysymättä keitä te olette, joille ei kaurapuuro kelpaa eikä ilmainen majatalo kaikkine lisukkeineen. Teidän ei tarvitse sanoa nimeänne eikä henkilöllisyyttänne saatte olla maassa ja teitä tuetaan kaikin keinoin. Olette rikollisia mutta teitä ei rangaista puhumattakaan että poistettaisiin maasta.

Mitä tämä on. Tämä on Sipilän hallituksen pakolaispolitiikkaa. Tämä Sipilän hallituksen ja valtaapitävien suhtautumista suomalaisiin. Oman tonttine te pesette kutsumalla arkkipiispan pyhittämään tekonne ja antamaan anteeksi ja siunaamaan politiikkanne. Samalle autojenne seiniä vahvistetaan ja poliisien määrää lisätään. Te ratkaisette ongelman tekemällä teot vaikeammiksi mutta ette halua poistaa ongelmaa. Teillä on betoniporsaanne ja harteikkaat vahtinne.

Kuorossa tässä maassa toimittajat, taiteilijat ja muut humaaniksi itseään väittävät henkilöt tukevat tätä politiikkaa. Kun Ylen uutistoimittaja väkisten yrittää Supon johtaja Pelttarin saada sanomaan, että olihan se yksittäinen teko olihan vaikka johtaja kertoi neljästä pidätyksestä ja yhdestä etsintäkuulutuksesta. Matin pitää olla humaani ja fiksu, tässä ei pelätä, eihän äiti.

Heidän ymmärrys ei ylety ihmiseen vaan he haluavat olla fiksuja. Fiksu antaa tappaa vain siksi että näyttäisi vihreässä villapaidassaan nallekarhulta.

Samaan kuoroon liittyy kristityt taikka ainakin sellaisina itseään pitävät.

Kysynkin:

Pitääkö kristityn, taiteilijan ja humaanin ihmisen olla tyhmä.

Minä en tue tätä höttöä vaan vaadin kaikkien laittomuuksien estämistä poistamalla maasta kaikki, joilla ei ole nimeä taikka ovat määrätyt maasta poistettavaksi. Vaadin rajoille valvonnan, että tänne ei kävellä läpi koko Euroopan turvallisista maista.

Vaadin poliittisen jorinan sijasta jotain muuta kuin surunvalitteluja tapettujen omaisille ja pelottomuutta taikka vihattomuutta. Minä vaadin poliittisia päätöksiä, joilla rikolliset eivät tule yli rajan.

Siis minä en ole toisinsanoen tyhmä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu