20. elo, 2017

Luotan Armoon avaraan

Olin eilen esiintymässä. Koin vahvasti sen, että kun oikeasti on rehellinen itselleen ja Luojalleen, niin asioita tapahtuu ja sinua siunataan ansiottomallakin Armolla.

Soitin Albinonin "Adagion", jopa kahteen kertaan, kun pyydettiin.
https://youtu.be/_eLU5W1vc8Y

Toisena Sartorin "Con Te Partiro", joka oli minulle uusi tuttavuus viululla soitettuna, muutoin hyvin tuttu tarina Andrea Bocellille tehdystä melodiasta.

Kolmantena tuttuakin tutumpi Titanic hymni "Sua kohti Herrani".
https://youtu.be/T0x96sI6mk8

Tilaisuuden lopuksi pyydettiin osallistumaan primavista ja extempore läsnäolevan seurakunnan yhteiseen virteen "Herraa hyvää kiittäkää". Soitin sen mitä muistin itse tekemääni obligaattoa ja muutoin mukana virsikirjan b-sävelmää.
https://youtu.be/ZW3vj_tM1VI

Tapahtui jotain jota en olisi uskonut.

Tässä muutama vuosi sitten olin kutsuttuna tilaisuuteen ihan vain osallistumaan. Menin hyvillä mielin. Kuinka ollakaan minut mitätöitiin ihan täysin. Olin seurakunnan suurin mätämuna, kirkkomusiikillinen katastrofi, srkn hajottaja, kirkkoherrankin olin suututtanut ja vaikka mitä muuta. Kyseinen korkeassa luottamusasemassa oleva henkilö keräsi kamppeensa ja ovet paukkuen poistui paikalta. 
No minä hämmentyneenä jäljelle jääneille totesin, että en todellakaan halua olla kenellekään vaivaksi enkä pilata kenenkään päivää, joten poistun paikalta mutta mielipiteeni tulen sanomaan vastakin, ja pyydän siihen apua ylhäältä, Luojaltani. Jospa Hän synneistäni minut armahtaisi. 
Kirkkoherran tapasin heti seuraavana sunnuntaina, kun olimme kumpainenkin palvelutehtävässä. Kyselin välejämme, jotka hän totesi erinomaisiksi ja minut kaikkea muuta kuin mainituilla "synneillä pyhitetyiksi". Kiitin luottamuksesta. 
Jatkoin ja tulen jatkamaan oman tieni kulkua palvellen seurakuntaa ja esittäen mielipiteeni, ja musiikkiani omalla tavallani. Sijoitan siihen sieluni, soulini, ja luottaen Isääni teen parhaani. 
Omatuntoni on kaikilta osin tässä kohtaa puhdas.

No mitä tapahtui eilen.

Nyt tuossa tilaisuudessa kohtasimme.

Kun tuon viimeisen virren, viimeisen vedon olin vetänyt. Hiljaisen seurakunnan takaa riepeästi luokseni käveli hän liikuttuneena ja käsi ojossa.
-"Tuomo, tiedät kyllä, perun kaikki väärät sanani sinusta, ymmärrät mitä tarkoitan, ja pyydän nöyrimmästi anteeksi. Soittosi oli niin kaunista ja koskettavaa, että jotain sydämessäni liikahti. Nöyrimmästi anteeksi". Totta kait annoin anteeksi. En minä menneestä asiasta koskaan katkeruutta taikka vihaa ole osannut kantaa. Halasimme ja elämä jatkuu. Olet siunattu.

Minulle on Luoja lahjan antanut, itse olen kokenut tehtäväkseni puolustaa heikoimpia, vstustaa vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta sekä välinpitämättömyyttä lähimmäisestä. Soitaa ja laulaa seurakunnan yhteiseksi parhaaksi kaikkea sitä mitä Luojani on minulle antanut, itseni koko sydämestä likoon laittaen. 
En hyväksy kenenkään polkemista enkä mitätöimistä. Oma nahkani kestää mutta joillekin tämä elämä on joskus ylivoimainen elettäväksi.

Mitä tästä tapahtumaketjusta saan elämäni evääksi. Luotan Jumalaan, Armoon avaraan. Teen tehtäväni mitä sinulle annetaan, ja toteutan sitä lahjoillani tinkimättä johon Luojani on minut laittanut. Istahdan Isän syliin jos väsyyttää. Pyydän apua jos sitä tarvitsen. Olen itselleni rehellinen. Laitan itseni likoon soittaessani ja mielipiteissäni. En vihaa ketään, en mitätöi ketään. Rukoilen Ilon ja Valon päiviä. Kiitän kaikesta.

Ennen kaikkea luotan siihen, että Jumalan Armo kantaa, antaa toivon paremmasta meille jokaiselle. Elämä on.

tuomo

F.Sartori/L.Quarantotto "Time to Say Goodbye" (Con te partiro) Performed by Maxi-Mus (Violin) Classical Crossover Andrea Bocelli Sarah Brightman

YOUTUBE.COM

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu