21. elo, 2017

Viittä marokkolaismiestä esitetään vangittavaksi terrorismista

Koko tässä terrori-iskussa kohta oudoimpaan valoon asettuvat maassamme tiedotusvälineet, etunenässä Yle ja valtiovallan osallisuus tässä erittäin heikossa ja suorastaan harhaanjohtavassa tiedotuksessa. Minusta pitäisi vähintäänkin tutkia onko tämä suomalaisten ja Suomen etujen mukaista, että tiedotus ja uutisointi on tällä tasolla, ja ajettu käytännössä alas.

Some, tuo kirosana jossa on vain ”sontaista harhaa”, tiesi taikka ainakin uskoi tietävänsä tämän heti alusta alkaen. Minä mm syyllistyin heti väittämään tätä terroriteoksi.
En minä sitä uutiseksi edes ymmärtänyt kirjoittaneeni, vaan kun tekotavasta ja kulttuurista on edes hiukan perillä voi ymmärtää asian mielipiteekseni näkemästäni. Minä en näe mitään pahaa siinä, että asiasta kerrotaan reaaliajassa just sellaisena miltä se näyttää, ja mitä se tavallisen ihmisen silmin on. Kukaan siitä ei enää enempää voi satuttaa itseään, vaikka joku peloissaan jääkin kotiin tämän mielipiteeni takia.

Pelko ei tapa vaan voi joskus olla todellista viisautta.

Viranomaisten tehtävä on tiedottaa ettei mene joukkohysterian puolelle. Tämä meillä ontuu ja pahasti tällä hetkellä. Nämä tiedottajat ovat niin fiksuja, että turvautuvat lähes hysteerisesti hokemaan, että ”meitä ei pelolla nujerreta eikä vihaan vastata vihalla”. Latteita itsestäänselvyyksiä kun itse on surkeasti epäonnistuttu.

Ja kohta muutama minuutti joukkoväkivallan muututtua murhaksi arkkipiispa on vahvistamassa ja siunaamassa valtiovallan korkeinta johtoa ikioman panssariaidan takana. Kansa kävelee edelleen turuilla ja toreilla näiden machete miesten ihanteita julmasti uhmaten, kun meillä ei pelätä. Pelkäämättömyyden joukkohysteria on saavuttanut lakipisteensä.

Se mikä tässä on ikävintä, että aina oikeutusta teolle perustelevat ns oikeat tiedotusvälineet, että Suomessa on puukotettu ja tapettu ennenkin. Ei se oikeuta ketään machete kädessä tappamaan satunnaisesti naisia missään eikä myöskään Turun kaduilla. Se ei ole peruste yhtään millekään.

Toinen asia on se, että aina vihervasemmistolaisessa ja nykyisin myös keskustalais-kokoomuslaisessa kyvyttömyydessä lähdetään rinnastamaan ihmisiä rotunsa ja värinsä pohjalta joko tahallaan taikka tahattomasti. Mihin siinä syyllistytään, kun ”ahmed, hasan ja hassan” lähtivät auttamaan mutta sitä ennen supisuomalainen poliisi hoiti hommaa ja muitakin auttajia oli vaikka kuinka ja paljon. Näistä poliittisista irtopisteiden kalastelijoiden jutuista ei puuttunut kuin maininta uskonnollisesta taustasta.

Olen aivan varma, että perussuomalainen on ensimmäisenä auttamassa aivan samalla tavalla kuin vihervasemmistolainen taikka keskustalais-oikeistolainen, jos ihminen on hädässä. Sellaista ”toorin soturia” ei olekaan joka ei näin toimisi, kun kohdalle osuu. Pitääkö lähteä apuun on jokaisen itse harkittava. Riittääkö kantti ja mitä apua kykenee antamaan. Ei meistä kaikista vain ole menemään väkivaltaisen hyökkääjän kimppuun. Ne menevät jotka kykenevät.

Ei se ettemme hyväksy nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa, joissa muista turvalliseksi luokiteltujen maiden läpi kävellään Suomeen tee meistä auttamiskyvyttömiä. Turvallisuupolitiikkaa on se, että maa pidetään turvallisena. Tämä politiikka mitä nyt tässä maassa harjoitetaan ja jota Suomen evl-kirkko kritiikittömästi edistää ei ole kenenkään etu. Ei hätää kärsivän pakolaisen eikä jo tänne asettuneen taikka kantasuomalaisen.

Suvaitsevaisuus, jossa rehvastellaan ettemme pelkää on suurinta pelkuruutta mitä tiedän. Tasavallan ylin johto on huolissaan miten ja mistä suomalaiset keskustelevat.

Pahinta että somessa – siellä minäkin ja vastakin.

Armoon avaraan ja Jumalaani turvaten, peljäten ja rakastaen.

tuomo

Keskusrikospoliisi kertoo maanantaina uutta tietoa Turun puukotuksesta.

IS.FI

Kommentit

Jouko Joki

21.08.2017 13:05

Näyttää että kun tällaista tapahtuu niin johtavat poliitikot ovat peesaamassa perussuomalaisten linjaa pakolaispoliitiikassa vaikka hallitusnäytelmän yhteydessä Halla-ahossa oltiin tekemässä ihmisviha

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu