18. syys, 2017

Maa, tämä toivottomuuden maa - Suomi

Olen pitänyt yllä keskustelua ihan jankutukseen saakka siitä mikä on tämän maan kansallinen tila. Minun tulokulmani on suomalainen ja ihminen. Minä viisveisaan siitä jos Suomi Oy:llä menee hyvin mutta ihmisten toivottomuus lisääntyy. Luemme päivittäin Pohjois-Korean tekemisistä. Maa on kohta, jos ei jo olisi, ydinasevaltio ja kansakunta voi oikein hyvin tietyllä heille tärkeällä mittarilla. Tulokulma on tarkoitushakuinen.

Meillä jotkut tahot puolustavat ja puhuvat tuotannon kasvusta. Aivan kuten aikanaan Kiinassa ja Neuvostoliitossa mittarit olivat posiitiviset, kun tuotantotavoitteet täyttyivät. Mitä sen väliä jos vähän tilastoja kaunisteltiin, ja lehmä lypsi vaikkei sitä ollut olemassakaan.

Nyt meillä on otettu käyttöön samat konstit. Hallituksen ministerit kertovat kuinka he hoitavat taloutta kuntoon ja Suomea nousuun. Heille tärkeä mittari on plussalla ja maa heidän mielestään voi hyvin. Silti maassa on tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, jotka on lainvoimaisin päätöksin täällä laittomasti ja luvatta. Terrorismi on rantautunut Suomeen ja islamisaatio on kylmä tosiasia.
Se on toki totta, että eivät kaikki muslimit ole terroristeja, ei toki. Heistäkin enin osa Suomeen jo kotoutuneista noudattavat kiltisti Suomen lakeja ja ovat omaksuneet ainakin osan kulttuuristamme. Silti kulttuurien yhteentörmäys on väistämätön.

Suomalaisen todellisuus on elää tässä maassa suomalaisena ja sen suomien vastuiden ja velvollisuuksien varassa. Ne eivät vain ole yhteismitalliset. Maassa on reilut 1,3 miljoonaa köyhää, leipäjonot ovat kasvaneet enäätyspitkiksi ennätystahtiin ja sieltä apua hakevien ihmisetän elämä on entistäkin toivottamampaa. Häätöjä maassa tehdään ennätystahtiin ja ihmisiä ajetaan toivottomuuteen. 
Pääministeri Sipilä toteaa, näin tässä on päässyt käymään.

Mistä tietää, että kansakunnan tila ei ole stabiili eikä tasapainossa. No siitä kun vallanpitäjät, ministerit ja pääoman omistajat vahvistavat muurejaan ja tiivistävät hyväveli ja -sisar verkostojaan. Kun turvattomuuden tunnetta luodaan poliiseja ja panssariaitoja lisäämällä. Kun löydetään syyllinen määrittelemättömien sisältöjen joukosta. Vihapuhe, rasismi ja vaikkapa perussuomalainen, erityisesti Laura Huhtasaari tähän kelpaavat vallan mainiosti. 
Kun lopuksi saadaan heittää vihapuhe, rasismi ja lopulta natsikortti pöytään niin kansakunnan tila on niitattu paikalleen. Lopuksi kerrotaan, että asiaa tutkii poliisi taikka ainakin viranomainen.

Mistä minä kirjoitinkaan. Maasta nimeltään Suomi.

tuomo

YOUTUBE.COM

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu