29. syys, 2017

Suomettumisen uusi historia - orjamarkkinoiden paluu

Olo on kuin entisessä Neuvostoliitossa. Ääenstysprosentti 120 ja kaikilla on töitä mutta ei palkkaa. Lautturikin menee työmaalleen vaikka lautta on varastettu 10 vuotta aiemmin. Töitä on tehtävä sanoi Uuno Turhapuro.

Suomessa ollaan luomassa orjatyövoimamarkkinoita.

Tämänkin hankkeen takana on kokoomuslainen ideologia tukenaan Suomen Keskusta rp ja sitä tukevat uuvattiministerit. Akavan välitön tuki oli lähinnä itsestäänselvyys. Elämmme aikaa jossa ihmisarvo mitataan euroissa.

Kysynkin mitä tälle hallitukselle tarkoittaa arvot eli koti, uskonto ja isänmaa.

Missä menee raja kaikkein heikoimman ihmisen kyykyttämisessä ja toisaalta missä menee raja kaikkein parhaiten toimeentulevien pääoman omistajien, ja suurituloisten ahneudessa.

Elämme aikaa, jota en toivonut koskaan näkeväni.

Me naureskelemme pohjoiskorealaiselle johtajalle, joka ampuu rakettejaan Japanin saarten yli. Jokainen näistä pommeista vie osan leivästä pohjoiskorealaisen köyhän pöydästä.

Meidän johtajamme eivät ammu raketteja, vaan panevat Suomea kuntoon, köyhät kyykkyyn ja tuovat orjatyövoimayhteiskunnan takaisin tähän maahan. Orjuus Euroopasta on sanottu hävitetyn mutta meillä siihen ollaan pyrkimässä. Palaamme pimeimpään historiaamme.

Nykyiset huutolaislapset syövät leipänsä leipäjonoista. Se hyväksytään ratkaisuna köyhän nälän taltuttamiseen. Nämä leipäjonot eivät ole eu-ruokaa vaan eu:n seurauksena tänne pesiytyneen pysyvän köyhyyden kerjättyjä ylipäiväleipiä, jotka ennen maalla syötettiin sioille ja syötiin puukaukaloista.

Hallitus korjaa työttömyyden tilastoja. Se tarjoaa työtä mutta ei palkkaa.

Tiedotus ja media Suomessa on siirtynyt pimeään keskiaikaan. Meillä ilmoitetaan ne lehdet, joissa on sallittua julma mielipiteenmuokkaus ja oma uutisagenda. Entisaikojen uutistoimisto Tassin käsitys oikeasta tiedosta on totta.

Vielä ei ketään vangita mielipiteestä suoraan kadulta mutta tuomioita on jaettu jo useita selkeästi täysin mielivaltaisesti, tulkiten lakia kiihottamisen kriteerillä.

Kun pelolle ei anneta valtaa niin se tarkoittaa, että siitä et saa sanoa mitään, että miksi pelkään. Jos varaa on rakenna panssariaita ja pääministeri palkkaa armeijan turvakseen. Hän ei pelkää vaikka pelottaakin.

No minä pelkään, ja paljon.

Minun pelkoni kohdistuu tylsistymisen muuttumiseksi hyvin yleiseksi taudiksi. Se nimittäin tulee tiedotussulusta, mielipiteen ilmaisun kieltämisestä ja lopulta johtaa kaikkinaiseen apatiaan ajatella. Tämä hallitus on tiennäyttäjä.

Kun tämä sama tauti on pesiytynyt evl-kirkkoon niin vain arkkipiispa Kari Mäkinen kykenee mielipiteeseen, jossa hän ilmoittaa piispan kaapuun piiloutuneena, että "kirkon tulee vihkiä kaikki ne jotka vihityksi haluavat tulla".

Kaikki pelastuu. Aamen.

tuomo hirvi

Hankkeessa on mukana neljä ministeriötä ja kolme selvityshenkilöä.

ILTALEHTI.FI

Kommentit

Pauli Räsänen

29.09.2017 17:44

Eipä tämän paremmin voi kiteyttää.

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu