7. loka, 2017

Älkää vaivautuko - ei teitä ole kiinnostanut tähänkään saakka

 

Säästäkää polttoainetta ja saastuttakaa vähemmän. Jättäkää lenkkinne maakuntiin tekemättä. Ei teitä ole näkynyt tähänkään saakka täällä. Ainoat terveiset ovat tulleet pääministeri Sipilältä ja Suomen Keskusta rp:n johtamalta hallitukselta suoraan laskupinon päälle. 

Te olette hokeneet laittaneenne Suomea kuntoon ja kokoomuslaiseen hokemaan olette yhtyneet olemalla isänmaan asialla. Kehutte kuinka maassa on talouskasvu elpynyt ja työttömyys vähentynyt.

Pitää paikkaansa. Meillä menee joillakin entistäkin livavammin ja lompsa pullottaa seteleitä. Kun ensiksi lisätään työttömyyttä ja vähennetään ostovoimaa enimmiltä osin suomalaisia oikein roimasti niin jopa kymmenen uutta työpaikkaa on uuden alku. He saavat töitä. Mutta mitä töitä.

Olette mahdollistaneet työn mutta samalla ilmoittaneet, että niin kallista porukkaa ettei palkkaa voi maksaa. Meille ovat syntyneet työmarkkinat, joissa työntekijä syyllistetään kansakunnan palvelujen alasajoon, eläkeläinen on riippakivi tytötätekeville ja työtön laiska sekä saamaton vätys.

Me surkeat suomalaiset isänmaan rakentajat, pätkätyöläiset, eläkeläiset ja työttömät olemme syyllisenä kaikkeen pahaan, yritysten ja kultturellisen Suomen pahoinvointiin. Työntekijät panivat nimensä kikyksi nimettyyn alemmuuden tunnustavaan kurjistamispaperiin pakotettuina hallituksen uhkailujen, talouden katastroofin osatotuuksien kertomisen ja pääministerin suurieleisen kansakunnalle osoitetun puheen jälkeen. Kätilöt leipoivat maahan sovinnon joka tuli kalliiksi.

Yltäkylläiset hyväveli kerhon ahneet jäsenet, jossa muutama naisimmeinenkin on päässyt lauteiden alatasanteelle, sopivat omista palkankorotuksistaan sauna- ja keskustalaiseen tapaan oman porukan tupailloissa. Ollaan pollevaa poikaa ja Sipilän suullakin ihmetellään miten se Finnairin hallitus pääsikin yllättämään 130 000 lisäeläkepäätöksellään.

Kun tämän maan suvaitsevainen eliitti ja poliittinen vatulointi sallii monikulttuurisuuden huumassa tuoda läpi Euroopan junilla ja linja-autoilla maahan muukalaisia niin sitten ihmetellään, kun Kontulassa joukkotapellaan, Turussa tapetaan viattomia uuden kulttuurin airueena ja muualla Suomessa pelätään pahinta ja valmistaudutaan lisäämällä palvelutyöntekijöille luotiliivejä ja pippurisumutteita. Poliiseja huudetaan apuun ja vallankäyttäjät kestitsevät toisiaan luvaten lisää panssariaitoja ja poliiseja turvakseen.

Meitä köyhiä on jo yli 1,3 miljoonaa, asunnottomia ja ulosotonasiakkaina sekä leipäjonoissa enätysmäärin ahkeria suomalaisia isänmaan todellisia rakentajia. Te sokeat ja kuurot ette heitä näe ettekä kuule. 

Suomen Keskusta rp:ssä on tapahtumassa kokoomuslaisten luoman valtakiiman jälkeen hillotolppaministerijoukon keskellä jonkinmoinen herääminen. Ollaan kuulemma oltu laiskoja ja hyväuskoisia.

Ette ole olleet vaan välinpitämättömiä suomalaisista ja ihmisistä ylipäätään. Miten se Kekkonen osuvasti totesikaan, "te saatanan tunarit".

Keskustalaiset ministerit ja kanisterit. Älkää tulko tänne näyttäytymään. Kunnioittakaa sen verran meitä suomalaisia. Pysykää poissa hautautuneina hyväosaisuuden poteroihinne.

Herätyksenne syykin on selvä. Vaalit lähestyy ja vaalitappio sen mukana. Taas on lupa valehdella ja luvata.

Sote uudistus on teille maakuntauudistuksen ohella seuraava voittoa kavereille tavoitteleva etappi. Eläkää siinä huumassa. Meiltä tämä vatulointi on jo palvelurakenteet kaatanut. Ei ole kansakunnan isänmaalle hiellä rakennettua infraa eikä kohta ihmisiäkään.

Helsingin kokoomuslaisen pormestari Vapaavuoren Suomessa kylät, joissa alle 50.000 ihmistä, eivät tarvi mitään.

Uskotaan - uskokaan tekin keskustalaiset välinpitämättömät. Ääntäni ette enää saa edes kerjäämällä. Se on siinä.

tuomo

Iltalehden käsiinsä saama virkamiesesitys on myrkkyä laajaa valinnanvapautta ja yhtiöittämistä ajaneelle kokoomukselle.

ILTALEHTI.FI

Surkea kannatus säikytti keskustapoliitikot - laiskoiksi moititut kansanedustajat aikovat nyt ryhdistäytyä.

ILTALEHTI.FI

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu