22. joulu, 2017

Suomi eriarvoistuu taloudellisesti ja arvoiltaan

Tämän päivän Keskipohjanmaassa kaksi kirjoitusta pysäytti allekirjoittaneen, kappalainen Tapani Kirsilän "Isä, tule jo kotiin" ja kokkolalaisen kaupunginvaltuutettu (kd) Reijo Ruotsalaisen "Kiitos Suomen hallitus".

Niiden sisältö on kaikessa lyhykäisyydessään se, että tässä maassa hallitus, etupäässä tolkuttoman vapauden, vapauttamisen ja kilpailun vimmassa ajavat lakeja, joissa on unohdettu kokonaan kansakunnan etu, sen heikompiosaiset ja heikoimmat ihmiset.

Samaan aikaan kun eduskunnan kuppilassa opposiotioedustaja "suuteloi" hallitusihannettaan ja siitä saadaan suuret otsikot, Pekka Haavistokin saa aikaan neuroottisen lapsellisen ehdotuksen "Lex Hakkaraiseksi", Haavisto painaa salissa nappia, että kalja virratkoon entistäkin enemmän tämän kansan turmioksi. Meillä on jo riittävästi viinan ja kaljan aiheuttamia ongelmia ja kuluja. Suurin osa erilaisista rikoksista tehdään päihdyttävien aineiden aikaansaamina. Perheet hajoavat ja rikkinäisiä ihmisiä on kohta kaikki kylät, vankilat ja hoitolaitokset täynnä.

Herra meitä näin hölmöltä eduskunnalta vastaisuudessa varjelkoon. Tämänkin "nelosolutlain" suurin anti on miljardiluokan lisälasku ja sen maksaa köyhin osa kansasta. Siitä kärsii kaikkein vähävaraisin väki.

Tämä on hallituksen esitys, jota johtaa pääministeri Juha Sipilä ja jonka suurimmat puolueet ovat Kokoomus ja Keskusta rp höystettynä vailla kansan kannatusta olevilla sinisillä "uuvateilla". Tämä hallitusjoukko on arvoiltaan kaukana tavallisen suomalaisen arvoista. Heillä ei ole enää kosketuspintaa tähän yhteiskuntaan. On järkyttävää kuinka moraali, arvot ja elämä on eriarvoistunut taloudellisesta koskemaan myös näitä kristityn Suomen perusarvoja. Koti, uskonto ja isänmaa ei ole meille enää sama ja se on tämän maan suurin ongelma.

Ilmeisesti on niin, että tässä maassa ei ole tarkoituskaan katsoa lähimmäistä eikä ihmistä hänen heikkoudessaan vaan pitää olla vahva, rikas ja varoissaan. Väitetään, että ihminen on oman onnensa seppä. Ei ole. Me jokainen olemme vastuussa toinen toisistamme.

Olen todella tympeetynyt tähän joukkioon. Käsittämättömiä torveloita.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu