8. helmi, 2018

Paavo Väyrysen kuningastie ei kulje Keskustan kautta...ellei

Suomen Keskusta rp:n puoluehallitus kokoontui tänä aamuna hyvin lyhyellä varoitusajalla. Sen tarkoitus oli katkaista Paavo Väyrysen kuningastie, ja silottaa diktaattori Juha Sipilälle ja hänen hännystelijöilleen Anne Bernerille, Kimmo Tiilikaiselle sekä muille ministereille ja kanistereille tietä puheenjohtajakisan vaalivoittoon.

Olkoon niin taikka näin niin tämänpäiväinen puoluehallituksen päätös hajottaa Suomen Keskusta rp:n jos Paavo Väyrynen ei ole yhtään fiksumpi. Hänen mahdollisuutensa puheenjohtajakisaan ja Keskusta rp:n eheyttämiseen on siinä, että hän luopuu jäsenyydestään Kansalaispuolueessa. Olen jokseenkin varma, että hänellä itsellään on vielä Jokeri käyttämättä. Mikä se on niin en tiedä. Vaatinee Paavoltakin sen kuuluisan yön yli nukkumisen.

Se nyt on silti selvä, että puoluehallituksen jäsenistä ei juuri kukaan ymmärtänyt mitä tämä merkitsee. Suomen Keskusta rp hajoaa paljon pahemmin kuin siinä operaatiossa jonka johdossa naureskellen ja ilkkuen olivat muut kuin Perussuomalaisen puolueen jäsenet. Silloin rakennettiin hallitusta ja luultiin, että kansa seuraa perässä.

Ei seuraa nytkään. Keskusta rp:n puoluehallitus, Juha Sipilä keskustaministereineen ja päättäjineen pitää vielä herätysliiketaustansa mukaisella pelottelulla muutaman äänestäjän kelkassan muuta tulette näkemään ennen kuulumattoman yhden puolueen romahtamisen seuraavissa vaaleissa. Ainakaan maalaisliitto-keskustalaisessa historiassa ei ole johtajaa aiemmin ollut, joka sai hävitettyä reilusti yli puolet kannatuksestaan yhdessä vaalikaudessa.

Juha Sipilä siihen kykeni näissä Suomi-talkoissa, jotka ovat synnyttäneet maahan ennen näkemättömän köyhyyden, palvelurakenteen hajoamisen ja jopa teiden ja huoltovarmuutta vaativan perusinfran romahtamisen.

No kansa toki kiittää ja toteaa kepu pettää aina mutta ei enää. Jonkun ajan päästä maassa ei tätä riesaa enää ole. Ja Kokoomus kiittää. Maan palvelurakenne on siinä kunnossa, että sitä on helppo parantaa. Ei tarvi kuin kutsua töihin taas ne kädet ja jalat, jotka keskustalainen kyvyttömyys teki tarpeettomiksi.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu