20. huhti, 2018

Hjallis avasi suomalaisen diktatuurin ytimen

Hjallis Harkimon viesti oli selvä. Meitä hallitaan parlamentarismin diktatuurilla. Pari minuuttia on kokoomusjohtajalla riittänyt keskusteluun. Diktaattori itse on kuulemma tarjonnut tilaisuuksia useitakin tulla keskustelemaan. Asia jonka tietää vain Harkimo. Orpon näköalattomuus omalle toiminnalle on vallan sokaisemaa sokeutta.

Orpon twiitti,  "–Huonon ratkaisun teit, mutta hyvää matkaa ystäväni Hjallis. Joukkueessa pärjää aina paremmin kuin yksin", kertoo kaiken tämän päivän diktatuurista.

Orpo kuvittelee olevansa oikeassa ja kykenee ajattelemaan muka paremmin Harkimon aivoilla kuin asianomainen itse, joka on kaiken päätökseen vaikuttaneen nimenomaan itse kokenut ja sitä tietoa vasten lausunut mitä on lausunut ja tehnyt.

Tämän hallituksen SOS-johtotroikka aiemmin, nykyisin taitaa olla korvattu yksi "ässä" toisella vaatimattomalla sanankäyttäjällä sekä hillopolppaan nojailevalla "ässällä" eli Sampo Terholla, toimii samalla diktaattorin mandaatilla. Juha Sipilä on tästä sakista se joka ei vielä ole edes huomannut mitä venettä souttaa. Suomalaisen parlamentaarisen diktatuurin johtajana ei patsastella kovin pitkään. Se on varma se.

Mutta eihän se diktaattoreille sovi, että alamainen ajattelee vaan he kuvittelevat olevansa aina oikeassa ja ymmärtävänsä mikä minulle on parasta.

Tosiasiassa oma nokka ja valta on vain mitä varjellaan. Kaikki muu on höpötystä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu