18. touko, 2018

Huono hallitus tuhoaa vielä monta elämää

Huonoin hallitus tuhoaa vielä monta elämää

18.5.2018 09:34 Tuomo Hirvi

Miettikääpä ihan oikeasti ja rehellisesti mihin tämä hallitus on ajanut demokratiakehityksen tässä maassa. Se ei kuuntele ketään eikä näe mitään. Uhraa jopa parlamentarismin omassa vallanhimossaan. 

Juha Sipilä on aivan uskomaton "diktatorismin moukka", joka ei edes yritä ajaa Suomen ja suomalaisten etua vaan pönkittää valtaansa ja omaa egoaan tavalla, joka on aivan uskomaton. Hän ei kuuntele eikä kuule, ei näe vaikka ei olekaan sokea. Hänen hallitukseltaan puuttuvat sekä tulevaisuuden järki että poliittisen elämän aistit.

En ymmärrä myöskään keskustalaisia vallanpitäjiä ja kannattajia, että he alkiolaisine juurineen tällaista sietävät. Maaseutu ja maatalous on kohta täysin ilman mitään tulevaisuuskuvaa ja tätäkös keskustalaiset kehuvat, kuinka Suomea laitetaan kuntoon. Pääomia siirretään kiihtyvään tahtiin yksityisiin käsiin ja harvainvalta kansanvallassa rakentelee itselleen uusia hallintomalleja hävittäen verovaroilla luodun infran.

Mikä ihmeen sokeus tähän poliittisen hallituseliittiin on mennyt, kun vaikkapa niin yksinkertaista asiaa kuin ihmisten ahdinkoa ei tunnisteta.
Ulosottojen määrä lisääntyy aivan valtavaa vauhtia, pakkohuutokaupoissa kaupataan ihmisten koteja, maatalous ja kotitaloudet velkaantuvat enemmän kuin mitä on kansantalouden kasvu tällä hetkellä. Sieltä on tämä "suominousuunhöpötys" maksumiehensä löytänyt.
Työllistämiseksi kutsutaan sitä, kun ihmisiä pakotetaan oman taloutensa kannalta täysin toisarvoisiin ja taloudellisesti kannattamattomiin töihin ja työntapaisiin. Tämän hallituksen työllistämistoimet ovat kurjistamista, leikkaamista, kyykyttämistä ja nöyryyttämistä. Tilastot kaunistuvat kansantaloudessa mutta kotitalouksissa mennään aivan toiseen suuntaan.

Minun iltarukoukseni kuuluukin, että varjele Jumala tätä maata ja sen kansaa sellaiselta hulluudelta, jossa ihmisiä pakotetaan työllistymisen nimissä ahdinkoon ja hätään. Vielä ei ole rukoustani kuultu mutta vielä se kansa nousee kapinaan. Viimeistään ensi vaaleissa.

Toivottavasti Keskusta rp Juha Sipilän luomuksena pyyhitään pikaisesti pois maailmankartalta. Yksinään Kokoomus rp ei tällaista sotkua saa aikaan mutta yhdessä tämä "uuvattien siniseksi tukehtunut sakki" ja Keskusta rp tähän kykenevät.

Sote- ja maakuntauudistuksen kun tähän vielä pukkaatte niin pumppuasemanhoitaja Urho ja kalastaja Paavo saavat päättää maakunnan asioista ilman vähäistäkään valtaa. Valtiodiktatuuri jatkaa vahvistumistaan rahoittajan roolissa ja yksityinen pääoma lobbaa ja viihtyy eduskunnan käytävillä ojentelemassa käsiään.

Eurooppa ottaa ja me annamme. Annamme jopa isänmaamme, sen kulttuurin ja kristillisen perinnön muukalaisten hallintaan. Olemme rikkaita siinä missä saisimme olla kovasti köyhiä.

Uskomatonta.

tuomo

Suomen Kuntaliiton pääekonomisti Minna Punakallio kertoo Uudelle Suomelle olevansa ihmeissään, kuinka sosiaali- ja terveysvaliokunta voi vain ilmoittaa, ettei…

UUSISUOMI.FI

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu