10. kesä, 2018

Sotkamossa näyteltiin arvoton näytelmä

Sotkamossa, Pertti Lindemanilta ryöstetyssä Katinkullassa on näytelty Suomen arvottominta näytelmää. Paikan historia sopii hyvin tämän Juha Sipilä Keskusta rp:n tähän päivään. Esko Ahon poliittisen historian jatkeeksi puolue lopullisesti kuopataan maalaisliittolais-keskustalaisilta juuriltaan. 

Kaksi päivää on puheenjohtaja, "keisari" suu vaahdossa kehunut itseään ja poliitiikkaansa sekä saavutuksiaan. Kaikkien muiden suu on tukittu jo vuosia aiemmin. Kunniapuheenjohtaja sai mennä, alkiolaisuus sai mennä ja raha otti puolueessa vallan huolehtien pääomapiirien ja hyväveliverkoston omistuksista vartioiden heidän hillotolppaansa.

Puheenjohtaja lehtitietojen mukaan taputettiin puheenjohtajaksi, hänen aatteensa on kuulemma bolshevismin sävyttämää. Ja kuten aina Sipilä möläyttelee asioita ja seuraavana päivänä selittää sanomisiaan. Tuleekin mieleeni kommunismin kiihkeimmät ajat jolloin tyranni-itsevaltias taputti jopa itselleen. Tätä en vielä ole tässä puoluekokouksessa havainnut mutta surkuhupaisin oli lähteminen tuleviin hallitusneuvotteluihin periaatteella minun saavutuksia ette tölvi enkä teidän kanssa neuvottele. Varmemmaksi vakuudeksi tämä hölmö meni ja haukkui toisen puoleen jäsenen ja Helsingin pormestarin. Sipilää ei kritikoida eikä hän siedä keskustelua.

Keskusta rp:n  opetuslapset messiaan perässä taputtavat ja ylistävät johtajaansa. Vesa Levonen sai peräti kolme minuuttia kertoa mitä mieltä hän on, hän oli oikeasti vaihtoehto puheenjohtajaksi. Heikko hallitsija ja johtaja vaientaa aina vastustajansa, arvostelijansa. Sitä kutsutaan tyrannismiksi. 

Sipilä kehuu saavutuksillaan. Suomi on kuulemma laitettu kuntoon. Oikeasti tämä maa on sekä henkisessä, että kultturellisessa sekasorron tilassa. Bruttokansantuotteen kasvukäyrä on ylöspäin mutta se ei kerro mitään tämän kansakunnan tilasta. Kaikkein surkein on tilanne maaseudun osalta. Sen juuren, josta keskuspapuolue-maalaisliitto on saanut voimansa. Maatalouden tilanne on katastrofaalinen ja yhteiskunnan omavaraisuuden samalla. Ihmisten, suomalaisten ja palveluverkon tilanne on katastrofaalinen. Yli puolet Suomen kansasta elää heikon palvelutason maakunnissa. Ja tilanne vain pahenee. Köyhyys maassa on ennen kuulumatonta, koteja ja maatiloja pakkohuutokaupataan. Ollaan tuhon tiellä.

Vaikka bitit avaruudessa liikkuisivat valon nopeudella niin silti jyvät, peruna ja muut pitää edelleen istuttaa maahan ja sato korjata. Sen tekevät ihmiset. Mutta heitä vain pilkataan ja ivataan. Omavaraisuusasteemme ei tätä hallitusta huoleta pätkääkään. Puhutaan turvatakuista ja luodaan viholliskuvia.

Jos tyranni johtaja ei näe tätä tilannetta niin olisin odottanut, että opetuslapsista joku uskaltaa sanoa, että keisarilla ei ole vaatteita. Eikä enää kannatustakaan. Hän tähtää vaalivoittoon. Keksis vain missä vaaleissa. Maakuntavaalit hän yritti järjestää mutta siinä kohtaa parlamentarismi sanelee ehtojaan. 

Meillä on historian röyhkein pääministeri ja Keskusta rp:n puheenjohtaja. Tällaista ei ole nähty koskaan aiemmin. Kansakunnalle ja sen ihmisille käy kun sille hevoselle. Just kun oppi olemaan syömättä, kuoli pois. Mutta Suomi on kunnossa.

Suomi on kunnossa ja kansa kärsii. Ihmisten maailmassa kansankunnan tila on juuri sellainen kuin on sen heikoimman ihmisen asema tässä yhteisössä. Tätä Sipilä ei ymmärrä - ei älli riitä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu