17. kesä, 2018

"Yhä useampi suomalainen elää nälässä"

Tämän aamun Keskipohjanmaassa oli hyvin ansiokas koko aukeaman juttu ja kirjoitus toimittaja Jaana Mattilan kirjoittamana.

Ohessa se osiin pätkittynä koskapa maksumuuriin takaa sitä muutoin ei kokonaan saa luettavaksi.

Minulle tämä on häpeällistä luettavaa. Tämän pitäisi olla vielä häpeällisempää niillä vallan ylimmillä portailla patsasteleville jotka hokevat kuinka "suomeaonlaitettukuntoon". Nämä keskustalaiset ja kokoomuslaiset uuvatti soinilaisilla höystetttynä ovat tämän kansakunnan tämän hetkinen suuri ongelma. He eivät näe, kuule eivätkä välitä suomalaisten hädästä ja vielä vähemmän kunnioittavat suomalaisen kansan, kulttuurin ja isänmaan etua.

Kun Juha Sipilä tuli politiikkaan niin minä olin iloinen ja uskoin parempaan politiikkaan ja oikeudenmukaisuuteen. Miten on käynyt niin täydellisesti toisin. Hän toi ankaran köyhien, työttömien ja tavallisen suomalaisen, pieneläkeläisen ja maaseudun ihmisen pilkan tähän yhteiskuntaan. En ymmärrä miten täällä tällaista joku vielä kannattaa ja tukee. Miten nämä poliitikot Keskusta rp:ssä kehtaavat olla tällaisella hyväveliverkostolla tukijoina, joka ulottuu rahanvaltaan, hengelliseen mafiamaiseen yhteiskunnalliseen rakenteeseen ja henkilökohtaiseen röyhkeyteen saakka.

Tässä maassa ei yhdessäkään lehdessä pitäisi olla tämän kaltaista juttua otsikolla "Yhä useampi suomalainen elää nälässä". Siis maailman yksi rikkaimmista, koulutetuimmista ja kristityimmistä maista pitää suomalaisista kansalaisistaan tällä tavalla huolta.

Tämä on aivan uskomatonta, häpeällistä ja anteeksiantamatonta.

Ja älkää vain sanoko, että Eu:sta tämä johtuu. Ei johdu vaan meidän ikiomista vallankäyttäjistä. Eu:ssa ollaan vapaaehtoisesti eikä siellä ketään pakoteta mihinkään. Johan sen ovat Unkari, Puola, Iso-Britannia ja muutama muu osoittaneet.

Missä ovat ne isännät ja emännät jotka sanovat, että jo riittää. Suomen Keskusta rp ja Juha Sipilä olkoon ensimmäisenä häpeäpaalussa patsastelemassa. Tulevissa vaaleissa ei pitäisi löytyä ainuttakaan äänestäjää joka heitä kannattaa.

Sote- ja maakuntauudistus on selkeä pääomien ryöstö rikkaille. Sitä ei ainutkaan suomalainen tarvitse - no tietenkin ne pääomien omistajat ja heidän kaverinsa. Pilkallisen ja häpeällisen näytelmän päähenkilöt.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu