27. elo, 2018

Vihan ja vihapuheen uusi siältö on perussuomalainen

un olen tämän päivän lehtiä lueskellut niin mieleeni on noussut ajatus median ja muun itellektuellin sekä suvaitsevaisen väen järjen taikka älyllisen ajattelun köyhyydestä. 


Jos vaatimaton sahuri ja kansanedustaja Viitasaarelta, Teuvo Hakkarainen saa aikaan sellaisen mielipiteen vyöryn joka muuttaa jopa uutisten sisältöä, niin tähän täytyy liittyä jotain paljon suurempaa kuin vuokrasopimus, ja siihen liittyvä eduskunnan maksama kulukorvaus. 

Jos maisteri Laura Huhtasaaren kohdalla tutkitaan iänikuisen vanhaa (ja tämä ei mitenkään viittaa Lauran ikään) gradua aivan toisesta yliopistoympäristöstä sekä ajasta, ja kun ei ihan ensimmäisellä kerralla onnaa niin tutkitaan vielä toiseen kertaan, kun joku media jossakin on saanut päähänsä, että tässä täytyy olla jotain vielä enemmän, niin siihenkin täytyy liittyä jotakin paljon enemmän.

Eihän Huhtasaaren gradu ole kovinkaan merkittävä eepos noin maailmankatsomuksellisesti taikka hänen poliittiseen kompetenssiinsa nähden. Asiaa ei voi mitenkään liittää edes tehtyihin terroritekoihin johon ihmisten liikkuminen maasta toiseen liittyy vaikka tietenkin joidenkin sormet sitäkin sisältöä varmasti on yrittänyt löytää.

Tässä täytyy olla jokin selkeä yhteinen nimittäjä. En epäile hetkeäkään etteikö se liittyisi yhteen ja samaan eli perusuomalaisuuteen. Kun nimeesi liitetään persu taikka perussuomalainen määre niin olet automaattisesti vihan kohde, riistaa ja oikeutettu jatkuvaan vähättelyyn sekä ajojahtiin. Kun tämän samaisen määreen omaavan sanomana kuullaan jotain, niin se ilman muuta sisältää vihaa ja vihapuhetta sekä rasismia  taikka vähintäänkin on sisällöltään epäilyttää. Jos ei nyt niin aiempaan elämään sijoitettuna. 

Olemme määrittämättömän sisällön vankeja. Se luodaan mielikuvina ihmisistä. Huhtasaari ja Hakkarainen kelpaavat tähän tehtävään medialle ja intellektuellille sivistyneistölle (muka) vallan mainiosti. Kun panet risaisen pipon päähäsi, jätät parran ajamatta taikka sanot käyneesi Porin jazzeissa niin sinun kannattaa olla jotain mieltä näistä kahdesta. Vain se todistaa älyllisen älyttömyytesi.

Jotain käsittämättömän tyhmää tähän kaikkeen sisältyy. Martin Scheinin kertoo huolettomasti oikealle kyynärpäälleen sohvalla nojaillen tv:ssä kuinka Huhtasaaren gradussa oli jopa 80% loppupäätelmässä, siis koonnissa plagiaatiota. Prosentti on riittävän suuri ja kannattaa mainita juuri noin. Kuva tulee oikeaan valoon. Hän on vähintäänkin epäilyttävä ja huijari. Sanoi itse mitä haluaa taikka kertoo ajasta ja tekotavasta mitä haluaa. Persu on aina epäilyttävä ihminen.

Kun eduskunnan ex-talouspäällikkö kertoo miten vuokranantaja, taloyhtiö ja isännöitsijä ovat vastuussa tekemästään vuokrasopimuksesta vuokralaisensa kanssa eikä se eduskunnalle oikeastaan kuulu, niin siihen ei kannata kiinnittää huomiota. Sen sijaan kannattaa kertoa, että Hakkarainen asuu saunassa.

Miten tämä minusta alkaa tuntua kuin Raamatun tulkinnat eri uskonyhteisöjen kesken. Parempi olisi antaa jokaiselle oma Jumalansa niin ei tarvitsisi riidellä. Politiikassa Hakkarainen ja Huhtasaari ovat samalla tavalla tarpeellisia. Oma osaamattomuutensa yhteiskunnan isoissa asioissa ei tunnu niin älyllisesti tyhmältä kun huomaa kuuluvansa laumaan, jossa ei ole persuja.

Maisterin ja sahurin tekemiset kannattaa kirjata tarkasti. Siitä voi saada ylimääräistä nostetta. Perussuomalaisuuden pelko hiipii viimeistän silloin puseroon, kun Taloustutkimuksen johtaja kertoo jopa 15%:n kannatuksen olevan mahdollinen tulevissa vaaleissa.

Onneksi olette - Huhtasaari ja Hakkarainen. Ilman teitä elämä olisi sangen valotonta ja tylsää. En erottaisi älyllistä keskustelua älyttömyyksistä enkä liioin uutista mielipiteestä. 

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu