8. tammi, 2019

Suomalaisuus ei synnytä vihaa eikä leimaa ketään

"– Täällä oleville on annettava mahdollisuus osallisuuteen. Vastaavasti on oikeus edellyttää tahtoa sopeutua yhteiskuntaamme. Ja vastuun kantamista, myös omiaan ohjaamalla. Lakiemme ja arvojemme vastainen käytös lisää riskiä kokonaisten ihmisryhmien leimaamiselle ja luo syvää epäluuloa, jopa vihaa", näin totesitte Sauli Niinistö uudenvuodenpuheessanne.

Olette tietenkin suvaitsevaistolle ja nokkelille "globaaleille" joutunut selittämään puheitanne. Eihän tämä meno ole noita vastuullisen sopeutumisen kriteerejä oikein täyttänyt. Lääke kannattaa ottaa käyttöön kun kerran resepti on.

Herra tasavallan presidentti, mikähän se lääke on? 

No minäpä kerron.

Pitäkää ja vaatikaa eduskuntaa, valtioneuvostoa pääministeriä ja ministereitä sekä hallintovirkamiehiä noudattamaan lakeja , asetuksia ja säädöksiä, perustuslakia erityisesti, jotka edellyttävät Suomea ja sen kansalaisia pidettävän tasa-arvoisessa erityissuojeluksessa, olipa kyse kenestä tahansa; eläkeläisistä, sairaista, työttömistä, työntekijöistä, yrittäjistä, urheilijoista, raittiista, juopoista taikka muutoin vaikeuksissa itsensä kanssa olevista suomalaisista Suomessa ja maailmalla.  

Suvaitsevaisuus on tapa suhtautua elämään, ihmisiin ja se ylläpitää arvoja mutta ei koskaan saa johtaa välinpitämättömyyteen niin että yksikään suomalainen näkee nälkää missään elämänsä vaiheessa.

Sopimuksia ja sitoumuksia tulee noudattaa kaikilla tasoilla mutta niitä solmittaessa on punnittava Suomen ja sen kansalaisten etu ja arvot tärkeimmäksi kriteeriksi.

Ahneus ja oman edun tavoittelu ihmisen, suomalaisen kustannuksella tuomittakoon aina julmimpana tekona olkoonpa se pääomia, rahaa taikka valtaa.

Näillä pääsee jo pitkälle, ettei pelkäämänne leimautuminen ja viha toteudu.

Ohjeeni ei maksa mitään mutta korostaa arvojamme koti, uskonto ja isänmaa.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu