15. tammi, 2019

Some paska on samaa mitä lapioitiin ennen tuvissa ja aitovierillä

Tässä kaksi lainausta Iltasanomien jutusta "Irakilaistaustaisilta naisilta suoraa puhetta kulttuurieroista – Sinisilmäinen ei saa olla":

"Kansalaisaktivisti, valtiotieteiden maisteriopiskelija Seida Sohrabi näkee, että vuoden 2015 siirtolaiskriisi ja Suomen maahanmuuttopolitiikka heijastuvat osaltaan Suomessa tapahtuneisiin ulkomaalaisten tekemiin seksuaalirikoksiin.

Sohrabi kokee, että pohjoismainen tasa-arvo ja vapaus ovat tehneet suomalaisista sinisilmäisiä.

– Eurooppa on edistynyt ihmisoikeuksissa ja tasa-arvossa niin pitkälle, että täällä on sokaistuttu sille, millainen tilanne muualla maailmassa on."

"MYÖS Irakin Naisten Yhdistyksen jäsen, sairaanhoitajana työskentelevä Samira Fathullah muistuttaa, että irakilaisten joukkoon mahtuu paljon erilaisia ihmisiä ja näkemyksiä.

– Mutta näkisin, että uskonnolla on todella iso valta siinä, miten miehet käyttävät naisia hyväkseen ja saavat epätasa-arvoisen aseman miesten ja naisten välille."

On suorastaan käsittämätöntä nyt huomata kuinka kaukana Suomen valtaapitävä päättävä eliitti on tämän päivän tavallisen suomalaisen arjesta ja elämästä. Heidän olisi hyvä tutustua tähän suomalaiseen yhteiskuntaan. Enää ei riitä se, että käy lunttaamassa kaupan hyllyn reunasta maitopurkin hinnan ennen vaalitenttiä.

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalan kommentti oli kuin aavalle merelle purjeveneellä purjehdustaidottomana joutuneen. Ilmeisesti hänelle ja ministereille on uusi tieto, että somessa jaetaan kaikenlaista tietoa. Nykyisin jopa haetaan itselleen puolisoa. Lähes sataprosenttisesti jokainen nuori ja ylivoimainen enemmistö myös meistä jo enemmän iällä olevista on Suomessa somekansalainen. Laajala ja hallituksen ministerit elävät aikaa, jolloin tavallinen suomalainen luki vuorokauden vanhoja uutisia paperilehdestä ja taustoitettua tietoa tuli just sen verran kun media suvaitsi jakaa. He ratkaisevat heille käsittämätöntä some ongelmaansa suitsimalla oikeata tietoa ja julistamalla epätotuuksia.

Some, tämä erinomainen kohtaamispaikka ja tietolähde tässä ajassa kerää tietoa just tästä hetkestä. Siihen tiedotuskäytäntöön ei ole paluuta, että sensuurilla ja sananvaltaa kaventamalla voitaisiin ihmiset vaientaa ja estää heitä hankkimasta ajantasaista tietoa. Nyt jokainen voi sanoa mielipiteensä, ei toki ainakaan päättäjille vastenmielisistä asioista vapaasti mutta pelkäämättä kuitenkin. Joku fb taikka US kirjoittamisen banni on täysin merkityksetön. Sama teksti on tuhanteen kertaan jaettavissa monissa muissa paikoissa.

Somessa sanotaan levitettävän vihapuhetta. Paskaahan ja juoruja siellä puhutaan, kuten tuvissa ja navetan takana on aina puhuttu, just yhtä paljon nyt kuin aiemminkin. Ja jos väitetään, että ihmiset, sekä naiset että miehet eivät kaikkialla etsi jo hyvin nuorena vastakkaisen sukupuolen huomiota niin se valehtelee. Ennen mentiin pyhäkouluun ja pidettiin naapurin tyttöä kädestä kiinni. Tässä uudessa ajassa on aivan toisenlaiset konstit. Eikä yhtään huonommat kuin ennenkään. Päättäjille ilmeisen käsittämättömät. Oiskohan aika ministerienkin tutustua Tinderiin.

Mikä tässä on sitten ero niin tämä kehnojen poliitikkojen sukupolvi on tuonut maahan muka hienon globaalin ja kulttuurisekamelskan, josta meidän pitäisi olla kovasti ylpeitä. He ovat täydellisesti epäonnistuneet maahanmuuttopolitiikassa ja yhteiskunnan tila muutoinkin on täynnä ristiriitaisuuksia ja vastakkainasettelua. Rikoksen uhrien osaa lähinnä voivotellaan, kun ei ole oikein mitään kättä pidempää. Poliisien määrää halutaan lisätä ja rangasituksia tiukentaa. MItä tällä oikeasti tavoitellaan on minulle täysi mysteeri. Jälkijättöistä jälkihoitoahan tämä väki tekee.

Minäpä kerron paljon paremman konstin. Kaikki sellainen opetus ja oppi pitäisi kieltää, jossa sorretaan taikka uhataan yhtäkään ihmistä tässä maassa. On päivänselvää, kuten nuo irakilaisnaiset sanovat, että islamistisessa kulttuurissa on piirteitä joita tänne ei pidä alkuunkaan päästää.

Yhteiskunnan meno paremmaksi edellyttää, että päättäjät myöntävät avoimesti virheensä. Jos näin ei tapahdu vaan selitellään ja haetaan vikaa kansasta, suomalaisista ja heidän elämästään, niin mitään muutosta parempaan ei tule.

Tämä hallitus on tehnyt valtavan määrän raskaita virheitä. Suurin osa on sellaisia, joita ei edes rahalla korvata eikä niitä kyetä laskemaan. Jos jotain lukuja haluaa heittää niin pelkät maakuntasoten ja tämän maahanmuuton kulut ovat kymmeniä miljardeja.

Tuntemattomat muukalaiset maassa ovat yksi sellainen johon pitäisi olla helppo ratkaisu. Täällä ei vapaasti liiku yksikään sellainen, jota ei tunneta, ja joka on täältä päätetty palauttaa syystä taikka toisesta johonkin muualle niin hoidettakoon asia välittömästi. 

Politiikka on muuttunut todella paljon viime vuosina. Meillä suoraa valehtelua ja peittelyä ei enää politiikassa pidetä paheena vaan siitä on tullut se kuuluisa maan tapa. Parlamentarismia eikä kansanvaltaa kunnioiteta enää yhteisenä asiana, vaan oman edun tavoittelu ja ahneus ohjaa päätöksentekoa. Muukalaiset ja ongelmat maassa ovat joillekin busines ja siksi asiaan ei oikeasti edes yritetä hakea ratkaisua.

Kansaa ei voida vaihtaa eikä monikulttuurisuus ole millään tavalla tavoiteltava asia.

Suomalaisuuden säilyttäminen ja isänmaallinen kansallinen ylpeys pitää siniristilipun salossa. Sellaiselle joka ei tätä allekirjoita, ei tule antaa valtaa missään yhteiskunnallisessa valtahierarkiassa.

tuomo

Kommentit

Musa

02.01.2020 16:21

Etsitkö lainaa kiireellisesti? Haluatko laskea laskuja ja kiinteistöjä (sijoituslaina) / rakennuslaina? Voin taata 24 valitun lainan hyväksynnän.

Kaikki maailmanluokan sijoitusyhtiö, joka tarjoaa jok

Tuomo Hirvi

04.01.2020 14:37

Mitenkähän tämä liittyy mihinkään kirjoittamaani?

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu