29. tammi, 2019

Kuka uskaltaa äänestää Kokoomusta ja Keskustaa

Koko tämän hallituskauden ja jo ennen sitäkin Kokoomus-johtoisissa hallituksissa on harjoitettu politiikkaa, joka ei ajattele eikä ole tämän kansan, ihmisen eikä suomalaisen parasta. 

On pakko herättää kysymys paitsi näiden poliitikkojen vastuusta mutta myös äänestäjän vastuusta itselleen ja lähimmäisilleen. Kuka uskaltaa enää antaa äänensä sellaiselle puolueelle joka ei tue ihmistä eikä suomalaisuutta hänen elämässään. Voidaanko kansanvaltaisessa yhteiskunnassa kaapata valta edustuksellisen demokratian antamin valtuuksin omiin, kavereiden ja muun eliitin etujen ajamiseen.

Eläkeläisten, vanhusten, sairaiden, köyhien, työttömien ja ylipäätään suomalaisten kohtelu tässä maassa on historian ala-arvoisinta. Ihmistä ei arvosteta lainkaan vaan euro ja sen kerääntyminen tiettyjen piirien taskuun on poliittisen eliitin tehtävistä päällimmäisenä. Yksityistäminen on asia jonka toimivuus yhteiskuntapoliittisena osana ei vain kertakaikkiaan peruspalveluissa toimi. Veronkierto, kilpailu ja omistus eivät sovi tähän yhtälöön.

Hjallis Harkimosta on kehkeytynyt eduskunnassa kansan ääni joka sanoo sen mikä meiltä tavallisilta pulliaisilta on kielletty vedoten milloin mihinkäkin verukkeeseen, helpointa on vedota vihapuheeseen. Se kun pätee aina ja jos ei muuta keksi niin kannattaa kiskaista aatu esille ja natsikortti pöytään.

Politiikan ja poliitikkojen taso tässä maassa on harvinaisen alhaalla. Vai miten on mahdollista, että keskustalainen "puhuva pää" ministeri Annika Saarikko voi sanoa, että valvonta kilpailun ja yksityistämisen kautta avatuissa vanhuspalveluissa tässä maassa toimii ja häntä säestää pääministeri Juha Sipilä. Jo vuosia on valitettu vahusten huonosta kohtelusta. Kun järki on jäässä niin ei ymmärretä että oma kuva noissa kaltoin kohdelluissa pitäisi näkyä päällimmäisenä. Ellet näe ja tunne itseäsi niin et voi auttaa muita.

Kun kilpailun ja voitontavoittelun sekä veronkierron mahdollistavat kaikki "kuoret ja vuoret" on tämän hallituksen toimesta muurattu niin pitäviksi kuin on niin tässä maassa kukaan ei kuuntele näistä ahneiden aiheuttamista kärsivää ihmistä. Hänellä ei ole puolustajaa.

Kun vasemmistonkin tärkein huoli koskee muukalaisia niin jotakin tässä maassa on pahasti pielessä.

Poliittisen vastuunkannon yksi kulmakivi on luottamus. Näihin nykyisiin puolueisiin ja tähän porukkaan ei ole mitään luottamista. Niin kauan kuin ryhmäkuri estää jopa asioiden esilleottamisen niin tässä maassa ei koskaan päästä tästä poliittisen kulttuurin suosta. 

Elämme isänmaan, kristillisen maailmankatsomuksen ja edustuksellisen demokratian kadottamisen aikaa. Sen sai aikaa tämä nyt vallassa oleva sukupolvi. Hävetkää.
 

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu