2. helmi, 2019

Sipilän lasku tälle yhteiskunnalle on katastrofaalinen

Edelleenkään Sipilä ei ole lainkaan kärryillä suomalaisten ja keskustalaisten tunnoista. Gallupit ovat totta ja ne kannattaa ottaa todesta. On täysin turhaa hehkuttaa omia tekojaan, kun totuuden tuntee jokainen suomalainen nahoissaan. Eläkeläiset, sairaat vanhukset ajautuvat viimeisiksi vuosikseen mielivallan kohteiksi kerätä miljoonavoittoja vieraissa maisemissa kaukana kotoaan ja kotipaikkakunniltaan.

Maahanmuuttopolitiikka on ollut ala-arvoista ja puheet hätää kärsivistä parrakkaista turvapaikanhakijoista, maahan tulleista nimettömistä ja tuntemattomista miehistä vähintäänkin liioittelua ja lähinnä vitsi. Meillä on halu auttaa todellisessa hädässä olevia mutta tämä hallituksen tapa hoitaa asia on ala-arvoinen. Todelliset vaarassa ja hädässä olevat naiset ja lapset elävät arkeaan henkensä kaupalla kotimaissaan ja ovat julkisesti pyytäneet miehiä palaamaan kotiin. Miten meidän suvaitsevaisto ja tämä kulttuurieliitti kehtaa tukea tällaista kehitystä.

Suomalaisten köyhyys ja tuloerot ovat kiistatta kasvaneet. Se ei pääministerin höpötyksillä muuksi muutu.  Jos lukutaito on tallella niin kannattaa katsoa luottohäiriöisten ja pakkohuutokauppojen määrän julmaa kasvua. Ulosotot kasvavat etenkin eläkeläisten osalta mm sairaskululaskuista huimaa vauhtia.

Ja työllistäminen, en viitsisi enää edes mainita, täydellistä tempputyöllistämistä, joka ei ole lisännyt rahankiertoa palveluissa ja kaupassa vaan kaikki hallituksen toimet, orjatyövoiman mahdollistavat ja palkkaleikkurit ovat vähentäneet sitä. Näyttää siltä, että Sipilä ja Orpo suunnittelevat lisätukia yrityksille. Sopii tyyliin. Täydellinen tapa tunnistaa tuo mitä kerroin edellä. Maan palkkojen kokonaisumäärä laskee laskemistaan. Se pitäisi huolettaa, jos yhtään on kiinnostunut yhteiskuntapolitiikasta. Vaikutus ulottuu kymmeniin vuosiin hyvin pitkälle tulevaisuuteen.

Todella irvokasta eikä kenenkään etu. No härskeimmät kuskaavat yritystuet verottomina, suojattuina mm vakuutuskuorissa veroparatiiseihin. Sipilä itse on tästä elävä esimerkki ja hallituksensa päätöksillä turvasi toiminnan laillisuuden.

Jotenkin minusta Sipilä pilkkaa meitä tavallisia, etenkin maaseudun suomalaisia, eläkeläisiä, sairaita, köyhiä ja työttömiä. Samalla Sipilä tuli paljastaneeksi kepulien kepulin oppi-isäkseen eli Esko Aho. Ahneista ahnein omahyväinen omanedun tavoittelija. Nämä kaksi, "paavi ja paavin kaveri" ovat tuhoamassa kulttuuriamme ja maatamme.

Meneillään on toki laillinen mutta pienen piirin yhteiskunnallinen ryöstö. Miten ihmeessä keskustalainen ja alkiolainen kristilline Suomi voi olla tukemassa tätä toimintaa. Miten ihmeessä.

Uskomatonta näköalattomuutta.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu