15. helmi, 2019

Suomea ajetaan totalitarismiin

Suomen poliittinen tulevaisuus on totalitarismi. 

Kaikkein yllättävintä, että tähän muinaisjäänteeseen meitä kuljettavat oikeistolaiset voimat taikka muutama kokoomuslainen ja keskustalainen näin valtiontasolla.

Totalitarismin ensimmäinen tunnusmerkki on keskustelun ja ilmaisunvapauden kieltäminen. Toinen on että kansanvaltaisen demokraattisen valtion perustuslakia koetellaan ja sen henkeä pidetään pilkkanaan. Asioita ajetaan pakkokeinoin, pelottelemalla ja uhkaamalla maaliin vaikka väkisin. Maakuntasote on oiva esimerkki totalitaristisista keinoista hamuta valtaa sekä jakaa pääomat uudelleen.

Mielenkiintoisen tästä suomalaisesta stalinistisen Neuvostoliiton, Hitlerin Saksan ja Mussolinin Italian perillisestä tekee se, että se on pyyhkäissyt läpi Suomen sen jokaiseen hallinnolliseen kolkkaan hyvin nopeasti.

Se alkoi siitä, kun keksittiin käyttää vihapuhe ja rasisti-termiä natsikortin korvikkeena. Kun meille ja Eurooppaan yleisesti tuli islamistinen ryntäys joko suunnitellusti taikka ihan oikeasti sotaa pakenevien ihmisten tuomana, niin totalitaristinen suuntaus pyyhkäisi koko Eu:n yli. Suomi menee siinäkin talous- ja liittovalitokehitysyhteisössä ihan sen kirkkaimmassa kärjessä. Koko poliittinen järjestelmä yhtä puoluetta lukuunottamatta, Perussuomalaiset, hyväksyy kaiken laittomankin jo yksissä tuumin. Kansa, siis meidät suomalaiset on luokiteltu vihan ja rasismin levittäjiksi, kun emme hyväksy raiskauksia eikä väkivaltaa omassa maassamme muukalaisten tuoman kulttuurin ja uskonnon seurauksena. 

Kokoomuslainen totalitarismi on erityisen erikoista, kun se valvoo oikein erityisellä tavalla vihapuhetta maasamme. Vihapuhepoliisi on luotu meitä varten. Vihapuheen sisältö on siinä, että olemme poliittisen eliitin osalta nähneet busineksen ohjaavan tätäkin raiskaus- ja väkivalta-aaltoa. Businesta muukalaisten täällä asuttamisessa ei saa, eikä voi häiritä. Se on vihapuhetta ja rasismia.

Toinen aalto totalitaristiseen suuntaan on saatu ilmastonmuutoksen keppihevosesta. Ilmasto on aina muuttunut ja tulee muuttumaan. Helsingissä päättivät, että lihaa ei tässä maassa syödä ja perusteena oli ilmastonmuutos. Siitä ei kukaan välitä mitään jääkö ihmisille nälkä. Kokoomuslainen valinnavapuas ei ulotu ruokaan. Totalitaristinen pakottaminen porkkanan purijaksi on cityvihreiden ituhippien ajatus tehdä ruoasta muuta kuin ravintoa. Se on myös kokoomuslainen poliittinen valinta.

Suomea hivutetaan näennäisdemokraattisesti kohti totalitarismia. Totalitaristisessa ajattelussa on yhden totuuden tapa ratkaista suuriakin ongelmia. Mielenkiintoista on seurata miten vanhusten-, terveyden- ja lastenhoidolliset ongelmat aiotaan ratkaista. Juuri radiosta kuulemani, olikohan se nyt terveystalon 6 miljoonan loppuvuoden tulos kuulostaa absurdilta kun samaan aikaan on jätetty ihmisiä oikeasti hoitamatta ja puhutaan jopa hoidonpuutteeseen kuolleista.

Suomalaissyntyisessa totalitaristisessa järjestelmässä voitontavoittelu on aatteen kulmakivi. Jos minä eläkeläisenä käyn tarpeettomaksi ja minusta tulee kuluerä, niin minut voi siirtää syrjään ja poistaa päiviltä. Julmaa mutta totta.

Demokraattisessa poliittisessa järjestelmässä aate lähtee ihmisen parhaasta. Totalitaristisessa järjestelmässä aate palvelee järjestelmää.

Siksi ja vain siksi työllistetyksi voidaan katsoa ihminen, joka saa 18 e/kk palkkaa työstään esimerkiksi ja kerjää loput sieltä mistä saa, usein sosiaalitoimen eri luukuilta ja kolmannen sektorin ylläpitämistä ruokajonoista.

Totalitaristinen Suomi on lähempänä toteutumistaan kuin arvaammekaan.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu