5. maalis, 2019

Sianpalkojen mutustelu ei kelvannut Timo Soinille

MInisteri Timo Soinin tiedotustilaisuuden anti ja aihe oli Timo Soini - minä itse.

Ei minkään henkitoreissaan olevan vaikeuksia pitäisi pahentaa mutta jotenkin Timo Soinin jykevä hahmo oli tavallista vastenmielisempi seurattavaksi, kun hänen sutkautuksensa ei enää irtoa eikä niissä ole tehoa. Kun ei ole tulevaisuutta, edes sitä sinistä niin pitää siirtyä vertauksiin mutta kun nekin menevät poskelleen, niin silloin on syytä kyllä siirtyä syrjään. Ylepeys on käynyt lankeemuksen edellä.

Timo Soinia ei tule ikävä viimeisten vuosien tekemisten jälkeen. Valta sekoitti pään ja katkaisi selkärangan.

No pakkohan se myöntää on jokaisen, että isäntämies ainesta ja poliittista karismaa tässä miehessä on jollakin tasolla mutta valtaan, ja sen makuun päästyään loputon "minä itse" Timo Soini nousi pinnalle.

Hän on yksi niitä vallassa olleita joihin kamalan huonosti istuu valtiomiehen status. Uuvattius ja ääretön hyvänolon tunne ministeriauton takapenkillä selätti miehen. Poliittisia neuvonantajia kuljetettiin takakontissa ja paidannapit vain kiristyivät oman berberin alla.

Ja se vertaus siihen tuhlaajapoikaan meni kyllä metsään.

Perussuomalaiset rp jäi kun "tuhlaajat" lähtivät. Paluun tekevät ne, jotka niitä sianpalkoja joutuvat syömään. Seuraavissa vaaleissa on tuhlaajapojille ja -tytöille sen vuoro. Timo Soinin pokka ja selkäranka ei kestänyt tämän kaukalon äärelle saakka. 

Keskimäärin on mukavampi kirjoittaa mahtipontisiin muistelmiinsa itse valitusta tiestä ja matkasta. Toisin saattaa käydä muille hillotolppaministereille. Heidän muistelmiinsa kirjoitetaan aivan toisenlainen luku niille, jotka lähtivät seuraamaan johtajaansa.

No yhdessä sipiläläisen keskustalaisuuden kanssa voi olla samalla kaukalolla keskimäärin mukavampaa muistella menneitä ja aikaa, kun vielä aamulla oli silitettävä valkoinen paita ja suoristettava kravatti.

Meille tämän näytelmän seuraajille uusi käsikirjoitus kirjoitetaan ilman tuhlaajapoikia- ja tyttöjä.

tuomo hirvi

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu