15. maalis, 2019

Vastuullisen poliitikon tasolle ei vaalipaneelissa yltänyt kukaan

Sen vähän mitä jaksoin kuunnella ja katsella eilistä "vaalikeskustelua", siis Petteri Orpon päällepuhumista ja muuta propagandaa, niin tämä suomalaisten ruokapöytään tunkeutuminen oli suorastaan ällöttävää kuunneltavaa ilmastonmuutoksen perusteluna.

On ilmeisesti niin, että ihminen ei tässäkään asiassa ole se, mikä on keskiössä vaan propaganda, jota jotkut tuottavat, kuten tämä WWF, ja siihen uskotaan, ja sillä ratkotaan poliittisia ongelmia. Lobbareiden armeija syöttää meidän poliitikoille sanat eikä siinä ole kansan kuulemiselle tilaa. Saatikka että ihan oikeasti olisivat perillä millainen yhteiskunta se on jolle näitä totuuksiaan latelevat.

Poliittisesti on paljon merkittävämpää pysyä näiden ilmastokiistojen ulkopuolella ja huolehtia suomalaisten hyvästä elämästä tässä maassa. Se on takuulla kaikkein suurin ympäristö- ja ilmastoteko. Silloin on oikeasti valinnanvapaus arjessa ja voi vaikka omia ostojaan katsoa muustakin kuin välttämättömyyden näkökulmasta. Ruokajonoissa nälkä on se mikä ajaa paikalle, ilmastonmuutos ei siinä ensimmäisenä tulisi mieleeni.

Ja kasvisruokaa minä en syö kuin pakosta. Ihminen ei ole märehtijä ja siksi syön just sitä kun mahdollista on valita, joka on hyvää ja ravitsevaa. Yksikään sademetsän liepeillä laiduntava lehmä ei siitä tule hullua hurskaammaksi mitä minä täällä syön.

Eli summa summarum ilmastokeskustelu eilen oli lapsellista kuunneltavaa.

Ihmistä ja yhteiskunnastamme vastuullisen poliitikon tasolle keskustelijoista Ylen eilisessä puheenjohtaja tentissä ei yltänyt kukaan.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu