25. maalis, 2019

Vaalivalheita ei tarvitse lunastaa

Tämä alajärveläisen Tapio Höykinpuron mielipide ja hänen kommenttinsa taannoisessa Suomenmaassa on oiva analyysi nykykeskustalaisuudesta. Se kertoo miksi ei Keskusta rp ole puolue jota voisin äänestää. Maaseudun ja suomalaisen kulttuurin alasajo kuluvalla vaalikaudella on tullut henkilökohtaisesti lähelle.

Kunnat on saatettu taloudelliseen ahdinkoon, vaikka toisin puheenjohtaja Sipilä indeksijäädytysten ym ovelien tekojen, eli leikkausten jälkeen väittää, niin me maaseudun asukkaat maksamme tämän polittisen epärehellisyyden palvelujen katoamisena. 
Pääministeri Katainen oli sentään rehellinen sikäli, että leikkasi valtionosuuksia suoraan.

"Suomi kuntoon" slogan kertoo oikeastaan kaiken. Siinä ei ihmistä löydy mistään kohden. Sen sisältö on euroja.

Kun meitä sanotaan maailman onnellisimmaksi niin sen tutkimuksen taustaa ei kerrota. Se on tutkimus paljon parjatusta yhteiskuntamme palvelurakenteesta verrattuna muihin. Se kertoo kristillisestä pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta enemmän kuin ihmisestä. Kannattaa tutustua.

Meillä on menossa eduskuntavaaleja edeltävä valehtelukilpailu. Tämä vaalitapa mikä meillä on suosii yksittäisten puolueiden lupauksia, joita ei missään tarvitse lunastaa eikä niistä joudu edes seuraavissa vaaleissa vastuuseen.

Valta ostetaan julkisilla minun maksamiini verorahoihin perustuvilla valheilla. Siksi ja vain siksi äänestämättömyyskin on selkeä kannanotto. Tällaisen järjestelmän ylläpito ei lisää politiikan ja kansanvallan uskottavuutta.

Olenkin miettinyt, että blokkivaalit olisivatkin paljon rehellisemmät. Jotain sen suuntaista näissä vaaleissa on tarjolla, kun kaikkien pelko Perussuomalaiset rp:n vaalivoitosta on pakottanut puolueet ottamaan kantaa ilmeiseen vaalivoittajaan hallituskumppanina. 
Suomea, Suomesta ja suomalaisille puhuvat "persut" ovat oivaltaneet jotain mitä muut eivät. Selkokieli on ulotettava sisältöihin saakka, eikä ahdistuksia ja pelkoja tarvitse erikseen ihmisille luoda. Ne ovat jo olemassa luotuina harjoitetussa poliittisessa vallankäytössä. 
Siksi ihmisten arjen tunteminen ja puheen kuuleminen riittää. Kun tukkii korvat ja sulkee sensuurilla julkitulon niin on tehnyt poliittisen itsemurhan.

Miksi Keskusta rp on minulle tärkeä niin siksi, että vallankäytöllisesti se on ylläpitänyt illuusiota hyvästä maaseudusta ja tasa-arvoisesta inhimillisestä Suomesta. Sipilän keskustalaisuudessa tuolle unelmalle ei ole tilaa.

Maaseutu ja eläkeläiset, vanhukset sekä sairaat ovat euroihanteisen "Suomi kuntoon" politiikan riesa. Ne eivät sovi siihen yhteiskuntaan, jonka ovat itse rakentaneet, ja jota ovat pyyteettömästi tukeneet. Koti, uskonto ja isänmaa arvoina ovat luoneet onnellisuuden pohjan. Uudet arvot pohjautuvat sairaaseen ahneuteen ja rahaan, sekä sillä ostettuun valtaan.

Käsitteet kulttuurissamme ovat menneet uusiksi. Vihapuhe ja ja suvaitsevaisuus ovat samansisältöisiä. Ne eivät suvaitse kritiikkiä eivätkä poikkeavia mielipiteitä. Voidaan puhua totalitaristisesta maailmankuvasta. "Sensuroimaton Päivärinta" on formaattina itsessään median luoma yhteiskunnallinen totuus. Meillä on sensuuri ja vastaansanomaton korruptio. Mikä tästä erityisesti kertoo niin poliisia, barrikaadeja sekä piikkilanka-aitoja tarvitaan luomaan turvallisuuden tunnetta ja oikeuslaitos ratkoo mielipiteiden sanojen merkityksiä tulkiten niitä haluamallaan tavalla.

Olemme nostaneet kädet pystyyn älylliselle rehellisyydelle sekä antaneet tulevaisuutemme maalattujen ideologisten uhkakuvien maailmalle. Arkirealismia ei ymmärretä totuutena.

Vaalipuheiden ja vaalien jälkeen taas tässä maassa Kokoomus tarjoaa vaalipropagandaansa talouspoliittiseksi ohjelmaksi ja muut miettivät voisko takin vaihtaa kokonaan taikka kääntää. Keskusta rp:ssä haikaillaan hillotolppien perään.

Suomi nimisessä valtiossa Sami Borg kertoo miksi äänestysprosentti oli niin alhainen.

Aktiivimalli ajattaa ihmiset muutamaksi tunniksi kuukaudessa "töihin" vaikka palkkapäivästä ei olekaan tietoa. Kalenteriin on punaisella ympyröity seuraavan toimeentulotuen hakemuspäivä, leipäjonoon mennään joka tiistai ja torstai.

tuomo

SUOMENMAA.FI

Annan palaa kaikella kunnioituksella, eikä tätä tarvitse kenenkään ottaa loukkauksena. Nykyisen keskustahallituksen politiikkaa en ole pitänyt sellaisena keskustalaisena politiikkana, mitä olen oppinut sen tuntemaan. Se on kokoomuslaisempaa kuin itse kokoomuksella.

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu