27. maalis, 2019

Median ongelma on tehdä propagandaton uutinen

Seksuaalirikokset ja etenkin lapsiin kohdistuvina rikokset ovat iljettäviä, tekipä niitä kuka tahansa ja tuomiot tulee olla sitä myöten.

Iltalehti uutisoi suomalaisten osallisuudesta rankkoihin seksuaalirikoksiin, joita ei kenenkään pidään missään olosuhteissa hyväksyä.

Yhteen asiaan uutisessa kiinnitin huomioni eli jutun sisällön ydin on painottaa tekijöiden suomalaisuutta.

Samaan aikaan Iltalehti uutisoi Oulussa uusista seksuaalirikosepäilyistä. Käräjäoikeus vangitsi tekijän. Siinä uutisessa ei ole mainintaa tekijän etnisestä taustasta. Tiedetään hänen olevan ulkomaalaistaustainen, koskapa hetken Iltalehden uutisessa oli tieto, että ulkomaalaistaustainen mutta poistettiin sittemmin. Vaihtoehtomedioista (jos sellaiseksi ylipäätään mitään mediaa voi nimittää) on löydettävissä jopa tekijän nimi.

Iltalehdelle ja muillekin ns valtamedian toimittajille ongelmallista on näköjään tehdä uutinen. Ongelmaksi muodostuu muukalaisten ja etenkin turvapaikanhakijoiden taustoista eli uskonnollisesta kulttuurista periytyvät käsitykset oikeasta ja väärästä.

Suvaitsevaisuuspuuskassaan toimittajan oma etiikka usein pahasti pettää. Ei ole kiva kirjoittaa, että hyvin pieni kultturellinen vähemmistö Oulussa, ja Suomessa, tekee valtavan määrän lapsiin ja naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia ja ylipäätään rikoksia.

Pelastusta huonolle uutiselle haetaan suomalaisten tekemistä vastaavista rikoksista. Näin kuvitellaan tehtävän palvelus suvaitsevaisuudelle ja monikulttuuriselle, yhteiskuntaamme ja sen lähtökohtaisesti kristillisiä arvoja kunnioittavalle elämänmuodolle.

Totuus onkin ihmeellinen. Asiassa käykin juuri päinvastoin. Yhteiskunnan monikulttuurista arvoa lisää rehellinen uutisointi mediassa, viranomaisten oikeudenmukaisuus ja totuudellisuus kaikilla tasoilla.

Kun lehdistöä halutaan jakaa luotettavaan ja epäluotettavaan, niin tässä ajassa ilman somea ja tätä vaihtoehtomediaa yleensä olisimme melkoisessa uutispimennossa. Valtamediasta ei ole enää luotettavaksi millään mittarilla. Sitä ohjataan poliittisesti hyvin vahvasti.

Nyt kun keksittiin tämä ilmastonmuutosvouhotus niin jopa sään ennustaminen saa surkuhupaisen piirteen. Minä en enää usko ennustuksiin vaan yritän kurkistaa ikkunasta. Ilmastonmuutos meillä sataa lunta ja kanatkin kakkii ilmastonmuutoksen tahtiin.

Yhteiskuntamme etiikka ja moraali on pahasti rapautunut ja muuttanut muotoaan. Valehtelusta, peittelystä ja salailusta on tehty hyve. Perusteluksi riittää, että kun te niin mekin. Meidän on pakko sallia ollaksemme vieraanvaraisia, kansainvälisesti kypsiä ja hyväksyttäviä.

Elämme suomalaisen kulttuurin ja totuusarvojen muutoksen synkintä aikaa.

Meidän suomalaisten on voitava elää omassa kotimaassamme. Muukalaiselle maastamme voi tulla kotimaa vain hyväksymällä tämän tosiasian.

Siinä vaiheessa kun seksuaalirikoksia aletaan perustella ilmastonmuutoksella, niin uskon maailmanlopun olevan hyvin lähellä. 

tuomo hirvi

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu