8. huhti, 2019

Ilmastonmuutos on poliittinen projekti

Ilmastonmuutos on polittinen projekti poliittiseen vouhotukseen saakka. Siinä pyritään pelolla hallitsemisen kautta valtaan.

Luonnonsuojelu, josta ilmasto on tärkeä osa, on tekoja luonnon hyväksi. Se ei ole pois keneltäkään vaan tuo elämään lisäarvoa ja hyvää. Sen poliittinen aspekti on tukea järkeviä ratkaisuja luonnon hyväksi.

Suomessa Vihreät rp on sokaistunut täysin vihreydessään ja saanut seurakseen kasvavan kannatuksensa myötä toiset polvilleen menneet puolueet. Poliittisen voitontavoittelun kohteeksi on joutunut ihminen. Kohta pitäisi vihertää korvia myöten ja heittäytyä syömättömäksi. Jos valta annetaan tälle vihervasemmistolaiselle porukalle niin siitä seuraa kansantaloudellinen katastrofi. Heidän ainut poliittinen mantransa on kieltää ja haittaverottaa. Oletteko vihreydessänne koskaan ajatelleet miksi me ihmiset täällä Suomessa olemme ja elämme. Ihan suoraan sanottuna siksi, että voisimme kaikessa hyvinvoinnissamme elättää teidänlaisianne hörhöjä. 

Kaikkein hulluinta on tunteutua ihmisten ruokapöytiin ja säätää lakeja tietämättä yhtään mitään mihin ne johtavat. Meillä on maassa tolkuttoman paljon köyhiä perheitä tämän pitkään jatkuneen kokoomuslaisen politiikan seurauksena. Keskustalaiset höyrähtivät samaan euronaamarit naamallaan. Tämä kasvisruokapäivä kouluihin ja armeijaan on silkkaa kusipäistä vouhotusta. Minulle on moni opettaja kertonut kuinka kamalaa on katsoa jos tämä näin menee. Jo nyt tällä seudulla monilapsisissa perheissä mota kertaa koulun ruoka on ainut lämmin ateria lapsille. Näillä papusopilla ei kerta kaikkiaan vain ole menekkiä eli lapset eivät niitä syö, niin nälissäänhän he ovat. Näkevät siis ihan poliittisen vouhotuksen nälkää.

Entä sitten tämä Keskusta rp:n ilmastoteko. Sehän on puhdasta tulojen siirtoa omalle lähipiirilleen. He puuhailevat valtion tukien siirtoja tuulivoimayhtiöille ja biohankkeilleen, joissa kas kummaa hääräävät kepulit. 

Vasemmiston suurin ongelma on selvittää itselleen mistä tässä on kysymys. Heidät yllätettiin oikeasti housut kintuissa. Antti Rinne selittää tänään sitä ja huomenna tätä. Sanna Marin puuhaa ihan omiaan. Li Anderssonin linja on selkeä ja sikäli häntä arvostan kovasti.
He aikovat tunkeutua mm meidän ruokapöytiimme verottamalla ja tekemällä nälkäisiä ihmisiä ja vieläkin heikommin kannattavaa maataloutta. He kieltävät milloin mitäkin ja etenkin autoilun pyhä aate sähköautoilusta on vienyt ojasta allikkoon. 

Luin justiinsa facebookista, kuinka jalkansa menettänyt oli sähkökulkuneuvoineen päässty semmoset vajaat 100 km ja nyt tutkitaan mistä oli kysymys kun matka puolittui luvatusta. No päätelmä oli että kun oli mäkiä niin pikkusen kulutus oli ollut yli sen mitä luvataan. Olen minäkin työnnellyt sähköautoja Lapin mäkisillä seuduilla ja vetänyt niitä milloin mistäkin.
Uusi ja mullistava akkukeksintö piti tulla noin 10 vuotta sitten. Nyt on tieten rahat loppu kehittäjältä kun taas sama yhtiö kertoo, että kahden vuoden kuluttua tulee uusi ja mullistava akkukeksintö. Tulkoon, Suomessa se on naurettavaa pelleilyä.

Kaikkein surkeinta on että LiikeNytkin lähti tukemaan näitä lasten poissaoloja koulusta olemalla mukana koulutalkoissa ja kaiken maailman mielenosoituksissa. 

Merkittävistä puolueista vain Perussuomalaiset ovat esittäneet ymmärrettäviä ja järkeviä ratkaisuja luontomme monimuotoisuuden säilyttämiseksi ilman, että ihmisten elämää tarvitsee sotkea ja siihen erityisesti puuttua. Kun tekee järkevät ratkaisut lähellä niin se koituu koko maapallon ympäristön hyväksi.

Koko ilmastonmuutos on puhtaasti poliittinen hanke, jossa pääomia halutaan siirtää pois ihmisten kukkaroista joillekin suureksi pääomamassaksi, jolla ohjataan kulutusta ja rahan käyttöä. Muistan kun luettiin madonlukuja öljyn loppumisesta. Sen olisi pitänyt loppua jo vuosia sitten. 

Suomessa paras teko on ostaa kotimaista ja vaatia meidän suuryrityksiltä eettisyyttä ja moraalia joka tasoilla. Lopettaa kaikenlaisten yritystukien ohjaaminen sellaisiin tarkoituksiin joilla ei tavoitella muuta kuin innovatiivista kehitystä ja koulutusta. Yksittäisten tehdas- ym yrityshankkeiden tukeminen pitää loppua.

Kun ihminen voi hyvin ja hänellä on aikaa miettiä omaa elämäänsä hänen parhaakseen niin hän on ympäristölleen kaikkein parasta seuraa. Maaseudulla tämä on tiedetty aina. Kaupungissa on keksitty pyörä uudestaan ja vihertävä aate betonimöhkäleiden keskellä. 

Tämän ilmastonmuutosvouhotuksen ainut tarkoitus on pelotella iät ja ajat muuttuneen ilmaston ja luonnon avulla ihmiset hysteriaan saakka ja äänestämään näissä vaaleissa jotain sellaista mistä heille ei oikeasti seuraa mitään hyvää. Aina kun joku puhuu vihreästä aatteesta ja luonnosta samassa lauseessa kannattaa epäillä.

Parasta ilmastonsuojelua on Suomessa onnellinen ja hyvinvoiva perhe sekä rauhaa edistävä kansa. Siinäkin mielessä olen erittäin "Trumpilainen". Ihmisten hyvinvointi näkyy kaikessa ympärillämme positiivisena elämänasenteena.

Kannatan ydinvoimaa ja mm pienydinvoimaloiden kehittämistä energian lähteenä.  Saunat sekä asunnot Suomessa lämmitettäköön puilla, se luo mielekästä tekemistä ja hoitaa sekä kehoa, metsiä että mieltä.

Kaiken a ja o ihmisten ja elämän mielekkyydessä on siinä, että kokee olevansa tärkeä. Siihen tämä ilmastopelottelu ei mitenkään ohjaa vaan ihan päinvastaiseen suuntaan. Toivottomuuteen.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu