10. huhti, 2019

Aktiivimallia toteutettiin maikkarin vaalitentissä

Katselin hetken maikkarin vaalikeskustelua ja siellä on huutokisa jota ylivoimaisesti johtaa Petteri Orpo. Hänellä on sisällötöntä asiaa jopa enemmän kuin minulla. Mitään järkeä niissä Orpon jutuissa ei ole mutta puhuu paljon.

Antti Rinne puolestaan yrittää olla sormipystyssä sanomassa jotain jonka tieten huomenna sitten selittää toisin. Haavisto komppaa tuttuun tyyliinsä kaikkea ja jokaisessa lauseessa on ainakin yhden kerran sana ilmastonmuutos ja joka toisessa mainitaan Afrikka.

Halla-aho on jokseenkin fiksusti hiljaa kirjoitellen muistiinpanoja mutta kun sanoo jotain niin kaikki kuuntelevat hiiren hiljaa. Hänen puheenvuoronsa ja selkeät mielipiteet ilmeisesti saamme lukea myöhemmin myös somesta.

Keskustalainen papukaija Saarikko toistaa jo satoja kertoja toistamiaan sekä oppimiaan lauseita. Maakuntahallinto, jota kukaan ei kannata on Saarikolla nauhalla joka toisessa lauseessa.

Ainoat oikeasti Halla-ahon ohella järkeviä puhuneet ovat tässä lyhyessä otannassa olleet naiset eli Anna-Maija Henriksson, Li Andersson ja Sari Essayah. En minä kaikesta samaa mieltä ole jokaisen kanssa mutta ovat fiksuja joka suhteessa ja puhuvat ymmärrettävää kieltä.

Ihan oikeasti jos tästä tentistä pitäisi minun ottaa joku töihin niin Henrikssonin, Anderssonin ja Essayahin ilman muuta ja Halla-aho miehistä on sanonut sen mitä on sanonut niin, että minäkin sen ymmärsin.

Loput voisivat jatkaa aktiivimallin harjoittelemista pienellä kurssimuotoisella yhdeksän euron päiväpalkalla kolme päivää eli kuukauden kuluttua tilille kilahtaisi ruhtinaaliset 27 euroa. Ei kun vuokraa maksamaan ja maitokauppaan. No Sampo Terholle laittaisin taloudellisen sanktion, hänen hakemuksensa ei täytä demokratian ehtoja.

Täytyy sanoa, että nämä vaalijutut alkavat toistaa pahasti itseään mutta tämä maikkarin on kyllä epäjärjestyksellisyydessään pohjanoteeraus ja puhdas mölinäkilpailu.

Tämänkin tentin vitsi on siinä, että näillä eväillä tätä maata hallitaan. 

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu