11. huhti, 2019

Ylessa toimittajapula - toimittajana vaalikeskustelussa huutava sopraano

Miten vaalikeskustelussa voi olla toimittajana nainen, joka puhuu ja huutaa päälle, suuttuu ja äkäilee kun hänen kysymyksiinsä ei vastata. Toisena toimittajana on nuorimies joka on kynä pystyssä aivan neuvottomana. Eihän tuota vihti tämmönen aikanen mies katsoa.

Onko tosiaan toimittajien taso tuota luokkaa.

Itse keskustelijat selviävät maikkarin tenttiä paremmin mutta onhan tuo nyt selvää. Jussi Halla-aho ja Sari Essayah ovat aivan ylivoimaisia keskustelijoita ja keräävät ääniä mennen ja tullen. Älykkäitä ja fiksukäytöksisiä edustamaan meitä suomalaisia.

Tällä kertaa Orpokaan ei huuda ihan niin paljon. Johtuuko siitä että oikea laitatuki tuli paikalle. Sipilä on tällä kertaa esiintynyt jokseenkin asiallisesti vaikka ei tekemätöntä saa tehdyksi millään. Työllisyysselitykset ovat naurettavia. Eikös se niin jotenkin mene, että se selittää joka eniten valehtelee.

Haavisto on tänään ollut pohjanoteeraus. En tiedä missä "afrikassa" hän on elänyt. Odotan että vihervasemmistolaiset toimittelijat kysyvät Haavistolta miten Caruna kauppa noin niinkuin meni omasta mielestäsi. Siinä sitä tehtiin kehitysyhteistyötä oikein olan takaa. 
Niin ja Rinteen Antilta voisi kysäistä ja Orpoa pyytää komppaamaan, että milloin me nostetaan ne Kreikan miljardit sieltä lainatililtä.

No nyt se Rinteen Antin uusin möläytys, hänen mielestään kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet nuoret miehet, joita ei "pystytä" palauttamaan, pitäisi laittaa kielikoulutukseen ja töihin. Siis turvapaikka perusteetta. Ja taas jonot rajoillamme kasvaa, tervetuloa.

Siis aattelin vaan kun Halla-ahoa pyydettiin selittämään toisen puolueen tekemisiä. No Orpo myönsi toki nyökyttäen ettei ole sama puolue kyseessä eli väärä mies jolta kysytään. Siinä tuli vastaus koko operaatioon kesällä 2017. Näin ne verhot aukeavat ja tekijät paljastuvat.

Sitä minä vain ihmettelen, että vasemmistossa ei näköjään olekaan enää työväen ja työtätekevän väen puolueita. He ovat loikanneet ilmastorekeen ja siinä porukassa kyllä riittää. Tänne luodaan alipalkattujen markkinat vasemmiston ja vihreiden ituhippien tuella. Luuleeko joku, että tämä alipalkkaus ja orjatyövoima ei myöhemmin koske myös suomalaisia. Tästä touhusta Orpo ja työnantajat sekä omistava luokka eli pääomat kiittää.

Sinänsä tämä koko vaalikeskustelu on täysi farssi eli jos tätä sellaiseksi pitää kutsua niin minun nimeni on "matti". Nämä toimittelijat pilaavat keskustelun loppuviimeksi, jos nämä poliitikot eivät siihen kykene. Naissopraano tavoittelee huutajien solistista uraa. Libreton hän on tehnyt ihan itse.

tuomo

PS. Miten me muuten uskallamme uskoa tämän maan vastuullisille paikoille näin huonomuistista porukkaa.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/277291-3-ministeria-kielsi-tvssa-tienneensa-kohutusta-sote-raportista-yksi-oli-saattamassa

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu