30. huhti, 2019

Suvaitsevaisto ja älymystö tosiassa tukee al-Taeen anteeksipyytämiä kirjoituksia

CMI, tämä Ahtisaaren pulju on otsikoissa. CMI poisti maininnan Hussein al-Taeesta. Mennään taas siitä mistä aita on matalin ja pestään paitaa valkoiseksi. Vaietaan työtä CMI:ssä tehnyt työntekijä taikka asiantuntija kuoliaaksi ja luullaan, että sillä ongelma on poissa. Pitäisi katsoa peiliin. 

Maailman mahtavat pesevät kätensä tästä valtavasta ongelmasta nimeltään islam ja sen lieveilmiöt. 

Hussein al-Taee on tietenkin lausunut tyhmiä ja typeriä. Ihan silkkaa shittiä sillä väkivallan ja tappamisen pelon opilla ja opetuksella mihin oli kasvatettu ja opetettu. Sen tietää jokainen sivistynyt ihminen.

Se mistä hän on kirjoittanut ja puhunut, on niiden samojen sivistyneiden ihmisten maailmasta tullutta "totuutta" jotka häntä nyt kiljuen tuomitsevat hänen omasta elämästään.

Me sivistyneet kusipäät tapoimme miljoonia juutalaisia, idea oli "aatun" mutta tukijoita löytyi jokaisesta sivistyneestä yhteiskunnasta. Samat vesipäät pidämme Israelin valtiota uskonnollisin riitein raamatullisena ja hyväksyttävänä väkivallankäyttäjänä. Me väitämme toista ihmistä paremmaksi kuin jotain muuta. Täyttä shittiä tämäkin. Missään eikä koskaan edes Jumala ole niin epäoikeudenmukainen, että antaa oikeuden tappaa vallan ja alistamisen takia ketään.

Me väitämme olevamme hyviä ihmisiä ja suvaitsemme saman islamin opetuksen uskonnollisista syistä vaikkapa täällä omassa maassamme. Jopa oma evl kirkkomme tukee tätä kristittyjä tappavaa väkivaltaista ja poliittista oppia. Se piilottaa mieluummin ristinsä kuin nousee tätä opetusta vastaan. Kasvatamme keskuuteemme oikeutta samanlaisiin mielipiteisiin ja samanlaiseen radikalismiin kuin mihin al-Taee kasvatettiin. Tähän syyllistyy etenkin humaaneina itseään pitävät joukkohysteriaan taipuvaiset julkimot ja taiteilijat, yhteiskunnan nokkamiehet ja naiset. He lausuvat mielipiteitä ajattelematta, että puhuvat itsestään.

Kun nyt tuomitaan al-Taee niin samalla pitäisi tuomita koko yhteiskuntamme kerma. Te tätä radikalismia tuette ymmärtämättä mitä tarkoittaa se, kun oppi ja opetus sekä yhteisö hallitsee mieltä pelolla ja väkivallalla. Jossa autuuteen mennään tappamalla vääräuskoinen. Siinä yhteisössä ei ole varaa erehtyä.

En puolusta ainuttakaan väkivaltaista taikka todellista ihmisarvoa loukkaavaa ajatusta vaan toivon, että tässäkin suhteessa nähdään armollisesti ne asiat joita Hussein al-Taee on joutunut elämässään kokemaan. Hän on selkeästi harhaanjohdettu hölmö mutta pyytää nyt tätä koko islamistista valheellista poliittista uskonnoksi sanottua rakennelmaa syvästi anteeksi.

Minusta pitäisi riittää.

Mutta kykeneekö tämä yhteiskunta samaan eli suvaitsevaisto, joka huutaa ihmisarvon perään ymmärtämättä mitä huutavat. He tuomitsevat yksittäisiä tekoja, raiskauksia tappoja ja väkivaltaa mutta opin tuomitsemiseen ei kantti riitä.

Viime aikojen suurimmat puheet ovat olleet mitättömyydessään koskettavia. Me huolehdimme siitä, että puhutaanko oikealla tyylillä, ollaanko vihapuhujia taikka rasisteja. Se on täysin turhaa, jos ei nähdä ihmistä, puheet voivat olla mitä tahansa niin ne loukkaavat. Maailman mahtavilla on aina betoniporsaansa mutta heikoimpien osa on odottaa almuja tippuvaksi.

Aina kun erilaiset ylväät aatteet saavat yliotteen ihmisestä niin järki katoa. Sivistyneessä maailmassa tehdään eniten tyhmiä ja väkivaltaisia päätöksiä. Sivistyneessä maailmassa on opeteltu vaikenemisen ja kieltämisen kulttuuri, sensuuri ja ulosheittäminen. Me olemme syypäitä al-Taeen kaltaisten kohtalolle. Hän eli väkivaltaisessa uskonnolliseksi naamioidussa yhteisössä, jota me tuemme ja suvaitsevaisto sillä nostaa omaa egoaan. Siinä yhteisössä sivistys ei nouse oikeasta tiedosta vaan pelosta, kurista ja valheista.

Meidän omassa yhteiskunnassamme on jopa kirkon piirissä saman tapaisia opillisia yhteisöjä. Pelko, henkinen ja hengellinen väkivalta on yleistä. Anteeksiantoon ei ole varaa kuin CMI:n näyttämällä tavalla. Pyyhitään nimi listoilta ja vaietaan kuoliaaksi. 

Hussein al-Taee on ansainnut reilun anteeksiannon. Meidän sivistyneistö ja suvaitsevaisto pesee paitaansa siirtämällä entisen ystävänsä syrjään vaikenemalla ja kieltämällä hänet. Hänen ei ole syytä hävetä menneisyyttään vaan myöntää eläneensä harhaisessa yhteisössä. Hän on elänyt kuin on opetettu. Sitä hän pyytää anteeksi. Enempää ei voi ikinä vaatia. 

Suvaitsevaisuus tarkoittaa tässä maassa välinpitämättömyyttä. Kun meillä puhutaan ihmisarvosta ja vielä korostetaan sitä jakamattomuuden määreellä, niin silloin puhutaan todellisuudessa väkivallasta. Joko henkisestä taikka fyysisestä. Arvot ja etenkin ihmisarvo on liian iso asia valtaapitäville. Valta ja nämä perusasiat eivät sovi samaan lauseeseen. 

Ihmisen elämä on vain henkinen olotila, ei mitään muuta. Maailman mahtavinkin taipuu samaan avuttomuuteen elämän ja kuoleman rajalla, kuin se jonka elämässä ei enää ole toivoa. Siitä lähtee oikeasti tämän vallan ja pelon kulttuuri.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu