10. touko, 2019

Politiikan häviäjät ja voittajat näkyvät uutisissa

Kun luin tuota Ylen puoluekannatuksesta tehtyä uutista, niin siellä oli mm LiikeNyt, joka on järjestäytymässä puolueeksi, saanut jo jonkinmoisen kannatuksen joka mittaustuloksissa näkyi. Sen kannatus on nouseva ja on mielenkiintoista seurata miten tämä oman tien kulkija poliittisesti kehittyy.

Perussuomalaisuus ravistelee perinteistä puoluekarttaa ymmärrettävällä aatteella ja erittäin ylevillä mutta tavan ihmistä koskettavilla suomalaisuuden isänmaan arvoilla. Ne pitäisi kelvata kaikille puolueille kuin myös tapa, jossa sen kansanedustajat sietävät tavallisen ihmisen pilkkaa enemmän kuin tämä kaulusköyhälistö keskimäärin. On hyvä, että edustajina on niin ulosottovelkojensa kanssa painivia kuin vastuullisesti kaikki rikkeensä ja virheensä sovittaneita suomalaisia.

Perussuomalaisuus vierastaa poliittista valehtelua ja kansalaisten elämälle täysin ymmärtämättömiä aatteita kuinka Suomea laitetaan kuntoon köyhdyttämällä ihmisen arki, tulevaisuus sekä usko parempaan. Samalla luvataan ja jaetaan valtavia summia johonkin yleviin taivaita hipoviin, suvaitsen humaaniuden huuhaa ilmiöihin.

Näiden ilmiöiden otsikoista saamme lukea väkivallasta, viranomaisten osoittamasta ihmisten huonosta kohtelusta, pelosta ja julmasta alistamisesta. Siihen syyllistyvät niin valtaapitävät yhteiskunnassa, uskonnoiksi naamioituneet kulttuurit ja aatteet kuin muutkin vastaavat. Yhteiskunta ja jopa kirkko kumartaa "tumman karvaisen" miehen nähdessään ja pyllistää samalla naisille, lapsille ja suomalaiselle arjelle.

Ei ole mitään järkeä puhua luonnonsuojelusta, jos samaan lauseeseen ei sovi suomalainen hyvinvointi ja ihminen. Jos puhutaan metsähakkuista, ruokalautasista ja sähköautoista niin niiden kohde on oikeasti tässä maassa ja täällä elävä suomalainen ihminen. Mieluummin cityvihreät puhuvatkin jostain globaalista kuinka olemme osa jotain suurta, jossa ei ole hien eikä tunkion hajua. Muurahainenkin rakentaa kekonsa itseään varten, ei siksi että kusiaisilla jossain afrikkalaisessa kylässä olisi hyvä olla.

Sitä minä tässä poliittisella kartalla vain ihmettelen, kun Siniset hävisi kartalta eikä Seitsemän tähden taivaallakaan tähti tuiki kirkkaana, että mihin hävisi monen uutisen ja tiedotustilaisuuden Kansalaispuolue.

Oliko sekin vain muutaman ihmisen hanke johon minunlaiseni hölmö lähti jossain määrin mukaan. Hölmöjähän ei yleensä muisteta kun oma taivas tipahtaa päähän.

Tukalaa päivän jatkoa kaikille kyykytetyille. Siinä asennossa ei pitkään kestä eli kannattaa nousta ylös ja unohtaa menneet.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu