3. heinä, 2019

Kun puuttuu halut ja himot niin seksi ei maita

Meille tuputetaan muutoksen tarvetta itsessämme. Sitä työnnetään aatteina, arvoina ja ties millä määreillä liitettynä melkein mihin tahansa. Seksististä maailmaamme halveksutaan mutta lähes kaikki muuttumisen tarpeet tulevat seksistä. Sitä luodaan pervertisistisillä tempuilla ja tavoilla.

Pride kävelytti monia. Minua ei. Olisi pitänyt kuulemma ottaa asiaan kantaa. No otetaan sitten.

Se että ihmiset jaksavat vouhottaa kaduilla tissit paljaana ja kumimunia heilutellen julistaen olevansa ihmisarvon ja tasavertaisen kohtelun asialla ei vakuuta ainakaan minua. Ei kiihota mistään kohden. Olette tehneet itsestänne silmissäni lähinnä naurettavuuksiin saakka hölmöjä. Paheksuttavaa ja jopa tuomittavaa on, että tähän touhuun on vedetty lapsia mukaan. 14-vuotias kertoo julkisuudessa kuinka hän on väärässä ruumiissa. Et ole vaan just oikeassa.

Ylipäätään tämän kaltaisille aatteille ja arvoille pyritään luomaan kuva yhteiskunnasta joka ei suvaitse eikä ymmärrä ihmiskuvaa oikein, ja toisaalta luodaan ajatus väärinkohdelluista perverssioista taikka seksistisistä haluista joita joku syrjii.

Ei seksinhimossa koskaan ketään voi väärin kohdella. Sehän on itsestä kiinni mihin kykenee ja pystyy taikka ylipäätään ryhtyy. Onko se tuomittavaa onkin sitten toinen juttu. Olkaa homoja ja lesboja jos siltä tuntuu mutta älkää minulta siihen mitään hyväksyntää odottako. Kukin taaplaa tyylillään.

Miksi minun heteromiehen pitäisi tällaisiin ottaa mitään kantaa. Ei vähempää voi kiinnostaa. Minun ihmisarvokäsityksiini ei vaikuteta Setan propagandalla eikä siinä ihmisen kuvassani ole mitään vikaa, jos sanon että kaikki Luojan luomina ovat minulle ihan oikeita ja kunnioitettavia ihmisiä. 

Mutta sitä en todellakaan hyväksy, että tähän pitää sotkea kirkko, lapset ja muut mukaan luomaan kuvaa uudesti luodusta ihmisestä joka seksin kautta hakee hyväksyntää itselleen. Ei todellakaan. Ihminen on vain ihminen eikä kaikkeen tarvita muilta hyväksyntää. Suvaitsevaisuutta ei luoda suvaitsemattomuudella. 

Rasismi, vihapuhe ja mielensäpahoittaminen ovat tämän ajan ilmiöitä. Niitä hallitaan julkisuudella ja sensuurilla. Niiden sisältö voi olla mitä tahansa. Ennen heiteltiin natsikorteilla ja nykyisin tehdään toisesta hirviö voidakseen väittää itseään suvaitsevaiseksi.

Seta ja vihervasemmisto kuvittelee muuttavansa ihmistä väittämällä luomansa ihmisarvon olevan jotenkin parempi kuin mitä minulla on. Kristittynä minun ihmisarvossa seksi ei merkitse mitään. Se että Luoja loi ihmisen omaksi kuvakseen on koskematon. Naikoon porukka mitä ja miten haluaa kunhan ei syyllisty rikoksiin ja yhteiskunnan määrittämien normien, lakien ja asetusten rikkomiseen.

Jos on pakottava tarve olla julkisesti tyhmä niin marssii sitten vaikka Pride kulkueessa.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu