5. joulu, 2019

Kosto eli hetken ja nyt selitellään

Keskustalainen tapa pettää on saanut rinnalleen tuhon ja koston elementin. Tuhotaan oma puolue ja kuin varmemmaksi vakuudeksi kaadetaan hallitus tällä manööverillä, joka vuodetaan saman tien julkisuuteen. Puolueen sisällä on katkeria miehiä ja miksei myös naisia. Sipilän haamu taisi tulla Paavo Väyrysen varastoon kiikutetun taulun tilalle puoluetoimistolla.

No Sanna ja Katri ovat kavereita. Vene vuotaa kuin seula. Kovasti vain ollaan peräsimessä kiinni vaikka soutajat puuttuu tyystin. Äänestäjät ovat lähteneet uimaan tukevammalle maaperälle eli Perussuomalaisten veneessä tappi on kiinni ja soutajan paikalla on helppo huutaa tahtia kun peräsimessä on Halla-aho. Logiikan ja suomenkielen sekä isänmaallisen Suomen asiantuntija.

Politiikan teko on tänä päivänä enemmän ahneiden paskasen lopun saaneiden tekemisten selittelyä kuin oikeasti politiikkaa. Paatero ja Rinne eivät osanneet sanoa mitä olivat tehneet vaan selittelivät, selittelivät ja selittelivät. Kun lähtee sutta pakoon niin tulee karhu vastaan.

Sipilän tekstiviestittely on saanut uuden kohteen ja kepulainen faxi ei laula pyytämättä ja yllättäin vaan kostoksi laitetaan Katri puheenjohtajana selittelemään ympäripyöreitä, eikä kukaan oikein tiedä näytettiinkö Antille ovea vai oikeasti päätettiinkö mitään. No Juha otti ohjat käsiinsä ja alkoi selitellä tekemisiään sillä että ei ole tehnyt mitään. Ihmettelen vain, että miten selitetään tekemätöntä ja miksi.

Ennen vanhaan kun Saarinen, Virolainen, Paasio ja muut oikeasti poliitikot olivat napit vastakkain niin käytiin Kekkosen luona saunomassa. Istuttiin vaikka kaksi päivää mutta kun tultiin ihmisten ilmoille niin oltiin sovittu riidat ja kerrottiin että näin me on päätetty. Anteeksi ei pyydelty eikä ollut tarpeenkaan.

Nykyisin nämä nappulakenraalit, joilla on paha napoleonsyndrooma julistavat tekemisensä salaiseksi. Heille on jäänyt kertomatta, että aina tällaisen johtajan kelkassa on niitä jotka haluaisivat keisariksi keisarin paikalle. Iltapäivälehdistö kertoo salaisen ja vielä paljon muuta. Faxi ei laula vaan kopioita otetaan leikepöydältä. Ja niin alkaa kujanjuoksi ja mustan selittäminen valkoiseksi. Poliittiset päättäjät kertovat olevansa ”isänmaan asialla ja panemassa Suomen asioita kuntoon”.

Kun salaisesta tulee julkinen niin sitten pyydetään taas anteeksi.

Ihan oikeasti en yhtään ihmettelisi vaikka seuraavien vaalien äänivyöry menisi kaverin koiralle.

On nämä nykypoliitikot niin onnettomia. Naurettavaa sakkia.

Presidentin puolisokin alkoi karjakoksi.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu