11. joulu, 2019

Kun uskonsota vyöryy Eurooppaan

Länsieurooppalainen käsitys yhteiskunnasta ja yhteiskuntajärjestyksestä perustuu pitkälti demokratiaan. Siinä yhteiskunnat sietävät uskonnoista lähtien kaikkia mahdollisia aatteita ja ismejä niin, että jokaisella on vapaus ajatella ja luoda itsensä näköinen maailma. Puhutaan sanan- ja mielipiteen vapaudesta. Tämän yhteiskuntajärjestyksen järkyttäminen voimakeinoin on toki mahdollista kuten historiamme opettaa mutta se on toki tässä ajassa vaikeaa.

Tänä päivänä olemme kohdanneet aivan toisennäköisen uhkakuvan tälle yhteiskunjärjestyksellemme. Meitä vastaan on meneillään muuttoliikkeeksi naamioitu uskonsota.

Islamilainen maailmanjärjestys ja yhteiskuntaoppi sisältää vain yhden totuuden. Siihen totuuteen päästäkseen kaikki muu ideologinen on hävitettävä maailmasta. Tämä opin mukainen yhteiskuntajärjestys perustuu uskonnolliseen ideologiaan.

Meidät Euroopassa tämä julistettu uskonsota on yllättänyt ns housut kintuissa. Olemme ymmällämme eivätkä poliitikot kykene asettumaan riittävästi ruohonjuuritasolle mistä tässä on kysymys. On ajateltu että kun suvaitaan ja sulautetaan uusiaa aatteita ja virtauksia niin voidaan säilyttää oma yhteiskuntajärjestyksemme ja demokratiamme. Uskonsodassa jonka islamistinen radikaalisuus on synnyttänyt mitään ei säilytetä vaan se tuhotaan joka ei ole heidän yhteiskunta- ja uskontojärjestelmänsä hyväksyttävissä.

Meillä keskustellaan muutamasta naisesta ja lapsesta vaikka pitäisi keskustella oikeasti uhkakuvasta, jolla on tarkoitus muuttaa Suomi aivan toisennäköiseksi. Kun me kristillisen perinteen hävitämme niin kuvitellaan että tämä tässä uskonsodassa riittää ja voimme elää sovussa ja rauhassa rinnakkain. Minä en tällaiseen satuun usko. Radikaali-islamismi ei tunne mitään muuta kuin voittajan osan.

Olemme todella hölmöjä kun kuvittelemme sallivuuden olevan sodassa meidän etu.

Mitä pitäisi tehdä niin säilyttää vahvat juuremme sekä demokraattinen yhteiskuntajärjestyksemme sekä kristillinen arvopohjamme jolle nämä eurooppalaiset yhteiskunnat ovat rakentuneet.

Meillä Suomessa heikot poliitikot ovat luopuneet vallastaan demokratiassa ja on alettu toteuttaa virkamiehen asemasta käsin antamaa demokratiaa. Kun oikeuskansleri ilmoittaa, että jokin ei ole lainvastainen niin sillä annetaan lupa tehdä päätöksiä ohi demokratian. Etenkin cityvasemmistolainen vihreäliike on ajanut läpi aivan uudenlaisen demokratiakäsitteen. Kaikki se mikä ei ole kiellettyä on heidän mielestään sallittua. Siinä häviävät sukupuolet, isänmaalliset ja kultturelliset aatteet ja arvot sekä uskonnot ja muut ismit.

Elämme tuhon aikoja. Tuhoamme maatamme sisältäpäin ja uskonsodan synnyttäjä voi julistaa pieniä voittoja päivittäin.

Mites se hölmöläinen sitä peittoa jatkoikaan?

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu