14. joulu, 2019

Ministeri Haavisto ja cityvihervasemmisto pelaa vaarallista tunteilupeliä

Ulkoministeri Pekka Haavisto ja cityvihreä vasemmisto pelaa hallituskumppaniensa ja eduskunnan kustannuksella vaarallista tunteilupeliä Al Holin tapauksella.

He vetoavat lasten oikeuksien sopimuksiin ja ylipäätään lasten meissä aiheuttamaan tunteeseen auttaa viattomia.

Olen koko tämän kuurupiilon ajan ollut vahvasti sitä mieltä, että ketään tuollaisista oloista kasvaneita ei pidä tunteidensa vallassa hakea mistään pois. Ollaan tekemisissä vaaralliseen ideologiaan lähteneiden ihmisten kanssa, jotka tietoisesti ovat lähteneet rakentamaan ”kurkun- ja päänpoisleikkaajien” kalifaattia. Se on myös heidän lastensa opetuksen ydin.

Elämässä joskus on hyvä olla oikeasti realistinen.

Tämä kysymys ei anna Pekka Haavistolle mitään oikeutta siirtää vastuutaan yhdellekään virkamiehelle. Jo nyt Haavisto on leikkinyt erittäin vaarallisella tavalla. On rakenneltu peitetarinoita, valehdeltu ja syyllistetty niitä joilla on tietoa mutta ei oikeutta sanoa kaikkea ääneen.

Ministeri, Vihreät rp:n puheenjohtaja Ohisalo erittäin törkeästi ministeriaitioista ilmeisen tietoisena heitti kivellä suoraan edustajatoveriaan, joka joutuu hänelle kuulumattomien salaisten papereiden sisältöä arvelemaan ja liimaamaan meneillään oleviin tapahtumiin.

Ilman perussuomalaisia ja nyt myös muita heidän välikysymykseensä yhtyneitä me suomalaiset olisimme täydellisesti peitetarinoiden ja valheiden varassa.

Tässä asiassa ei ole olemassakaan enää mitään hyvää ratkaisua mutta järkeviä ratkaisuja takuulla löytyy. Monet maat jo joihinkin sellaisiin ovat tarttuneet. Puhutaan lähinnä orpolasten kohtaloista.

Kaikkein vähiten minä toivoin, että yksikään kirkon piispoista olisi tässä asiassa lausumassa mitään poliittista. No eiköhän Helsingin piispa Teemu Laajasalo mennyt ja möläyttänyt mielipiteensä.
”Al-Holin kysymys on poliittisesti, teknisesti ja hallinnollisesti monimutkainen, mutta moraalisesti yksinkertainen, Helsingin piispa Teemu Laajasalo sanoo. Lapset ja äidit on autettava pois leiriltä”

Arvon piispa. Tämä todella on moraalikysymys ollut siitä päivästä kun nuo äidit lähtivät aatteensa perään erittäin väkivaltaisen kultin ja kalifaatin rakentajiksi. Nyt kyse ei niinkään enää ole moraalista vaan ihan puhtaasti muiden ihmisten ja myös heidän itsensä sekä lastensa suojeluoperaatiosta.
Jos kirkko oikeasti haluaa jotain asiassa tehdä niin saarnata ja opettaa näille hairahtaneille evankeliumia sen ensimmäisestä kirjaimesta viimeiseen saakka. Se on kristillinen teko.

”Ruotsalaisen kurditaustaisen Isisin uhreja auttavan lääkärin Nemam Ghafourin mielestä Isisin alueelle lähteneet naiset pitäisi asettaa syytteeseen.
Ghafouri uskoo, että miten enemmän aikaa kuluu, sitä useampi pääsee karkaamaan leiriltä. Hän pelkää myös, että ajan myötä leireillä asuvat ihmiset alkavat herätellä yhä enemmän toivoa ”kalifaatin” rakentamisesta uudelleen.
– Nämä naiset ovat vaaraksi omille lapsilleen. Tiedän, että monet ihmiset sanovat, että lapselle parasta on olla äidin kanssa, mutta anteeksi vain… Kaikilla äideillä ei ole oikeutta olla äitejä, Ghafouri sanoo.
– Al-Holin naiset maksavat kymmeniä tuhansia dollareita salakuljettajille, jotta heidät kuljetettaisiin pois leiriltä Turkkiin tai Idlibiin tai muualle heidän jihadistimiestensä luo. Moni heistä on jo karannut.”

Nämä tekstit ovat suora lainaus IS:n haastattelemalta paikalla olevalta ruotsalaiselta lääkäriltä Nenam Ghafourilta. Erittäin karua luettavaa mutta tukee minun käsitystäni mistä tässä on oikeasti kysymys. Tässä ei pidä yhtään tunteillen arvioida kenenkään asemaa vaan ottaa vain järkiperäinen suhtautuminen asiaan.

Nämä aikuiset suomalaiset naiset ja heidän miehensä ovat vaaraksi ympäristölleen ja myös kaikkein läheisimmilleen eli lapsilleen, ikävä kyllä.

Poliittisen vastuun kantajia nyt tarvitaan tekoihin saakka. Se tarkoittaa että suojelette yhteiskuntaamme tämän kaltaiselta kaikin mahdollisin tavoin. Tarvitaan päätöksiä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu