30. joulu, 2019

Mikä ihmeen silakka liike?

BloginiTässä tarinassa ei ollut mitään kirkollista. Ei sen vertaan että saisi minkäänlaista oikeudenkäyntiä taikka miekkailua aikaiseksi. Mutta yksi parhaista kaloistamme, silakka on juttunsa ja liikkeensä ansainnut.Pidin aluksi tätä silakka liike juttua ihan puhtaana vitsinä. No eihän se sitä ole vaan taas on joku neropatti keksinyt uuden tavan fiilistellä perussuomalaisten kanssa ja nostaa heidän kannatustaan ihan vain typeryyttään.

Aluksi ajattelin tämän liittyvän jotenkin hörhöilevään uskonnollisuuteen kun näitä kalakuvioita jotkut ovat liimailleet uskonsa merkiksi. Mutta mitä vielä tämä on silkkaa politiikkaa perusuomalaisia ja isänmaallisia sekä kulttuurijuuriaan vastaan. Siis silkkaa hölmöilyä.

Yritin etsiä tämän ”silakoinnin” perusteita. No löytyi sentään fb-sivut joista kaivoin yhden sdp:läisen kiihkeän kirjoituksen veropolitiikasta, jossa ei ollut päätä eikä häntää.

Ja saman tien voi sanoa fb:n sivuston säännöille näkemiin. Jussi Halla-aho oli taas oikeassa ja hänen kannattaa kiittää. Tämäkin viritelmä nostaa huimasti puolueen kannatusta. Se kun on niin yhä edelleen että demokratiassa äänestetään ja käytetään valtaa sillä mandaatilla mitä äänillä saadaan.

Lauri Finérkirjoittaja seuraa erityisavustajana veropolitiikkaa SDP:n ministeriryhmässä

Kun tuon tarinan luin ja Jussi Halla-ahon aamuisen twiitin aiheesta niin voin jättää enemmän tutkimisen sikseen. Hallituspiireissä ja vihervasemmistossa on herätty totuuteen. Tulee takuuvarma vaalitappio.

Minusta tämä näyttää pahasti samanlaiselta liikkeeltä kuin mitä oli se joku ”rasmus” tai mikä lie vastaava kyhäelmä silloin kun Turun puukottajastakaan ei saanut sanoa hänen olleen maahanmuuttajataustainen. Tuo porukka satuili ties mitä ihme juttuja.

Minusta silakka on liian hyvä kala mädätettäväksi tällaisen silakka liikkeen aatteessa.

Minä pitäytyisin ihan tässä perinteisessä silakkalaatikossa. Ilmastohysteriakin vähän talttuu kun saa silavaa ja silakkaa samalle lautaselle.

Helppo silakkalaatikko koostuu mm. ylikypsästä palvikyljestä, viipaleperunoista, silakkafileistä ja ruokakermasta – ja tietysti tillistä mausteena ja koristeena!

Tässä tarinassa ei ollut mitään kirkollista eikä jouluista. Ei sen vertaa että saisi minkäänlaista "oikeudenkäyntiä" taikka miekkailua aikaiseksi. Mutta yksi parhaista kaloistamme, silakka on juttunsa ja liikkeensä ansainnut.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu