20. tammi, 2020

Poliittinen eliitti ja pääomapiirit yhteiskunnan kuppareina

On kaksi poliittista suuren suurta pääomapiirien masinoimaa ihmisille haitallista vahinkoa, joihin pitäisi suhtautua erittäin kriittisesti.

Molemmat liittyvät samaan ilmastonmuutosvouhotuksen perheeseen. Niissä pääomapiirien masinoimalla tiedolla ihmisten elämästä tehdään lähes mahdotonta vaikkapa täällä meillä, jossa tulee aina olemaan säiden vaihtelut suuret vaikka toki kuten kautta historian ilmastollinen muutos on ilmeinen.

Luonnonsuojelun nimissä soisin ihmisten heräävän. Muovin käyttö on aivan yletöntä ja synnyttää saasteena moninkerroin vahingollisempia seurauksia kuin koskaan mikään muu. Sen käytön taittaminen ei kuitenkaan ole mahdollista, koskapa silloin astuttaisiin sellaisten pääomapiirien varpaille, joiden kosto ”kaverille” voi olla suloinen.

Britannian ero eu:sta on ollut ilkkumisen kohde muutaman vuoden mutta nyt kun se tapahtuu niin ollaan kusi sukassa. Koko tässä pääomien vallan täyttämässä maailmassa me puhumme tämän tapaisista asioista oikeasti. Piiri ei ole pieni eikä se pyöri vaan siellä pakotetaan olemaan.

Suomessa pitäisi olla huolissan miljardien verottamattomista tuloista eikä lainkaan eläkkeistä taikka ihmisten perusturvan suuruudesta.

Pääomapiireillä on tapana puhua asian vierestä kun oikeasti tarkoitetaan, että minä haluan kaiken itselleni ja valtaani.
On päivän selvä asia, että mikäli Suomessa ei suurta kristillistyyppistä herätystä tapahdu kirkossa ja yhteiskunnassa niin meiltä tavallisilta ihmisiltä viedään lähes kaikki palvelut keskitettyinä suuriin keskuksiin, joita lienee korkeintaan kolme.

”On kiusallista, että Suomessa jatketaan vahinkoa, joka perustuu taloudelliseen ja ympäristölliseen lukutaidottomuuteen. Tulevassa kirjassani Ilkeitä ongelmia kerron, miten tuulivahinko Suomessa tapahtui.” Näin kirjoittaa erittäin ansioitunut totuudenpuhuja Eija-Riitta Korhola tuulivoimafarssista.

Oikeasti jos halutaan tämä maapallo pelastaa niin liikakansoitukselle pitää asettaa rajat. Silloin pitää löytyä se mestari joka määrittää oikeuden elää kellekin. No vallankäytöllisin ja pääomien keinoin kaikki on helppoa ja mahdollista.

Meillä pienimuotoisesti jo toteutetaan tätä politiikkaa.

Yle uutisoi, että kasvava joukko ihmisiä ei tule toimeen palkallaan. Onkohan kukaan ajatellut ottaa vastuuta asiasta? Kokoomuksen talouspoliittinen kulttuuri, jossa parlamentarismi on valjastettu EK:n käsikassaraksi on suurin syyllinen kehitykseen. Keskusta rp ja SDP voivat suurimpina puolueina ottaa myös vastuun tämän politiikan tukemisesta. Yksittäisiä nimiä en viitsi nostaa esiin mutta joillakin on enemmän vastuuta kuin toisilla.

Kun noita nimiä Ylen jutussa veroparatiiseihin kätkettyjen miljardien takana katselee niin siellähän ne kaikki, jotka arvostelevat suomalaista työvoimaa kalliiksi ja ihmisten sosiaaliturvaa liialliseksi. Minä sanon, tämä porukka on tämän yhteiskunnan laillistama vapaamatkustajien sakki.

Eläkkeet ja sosiaalietuudet meiltä syödään näiden luikureiden taskuun. Yhteiskunnan palveluja ei tarjota kuin rikkaille. Vanhukset ja sairaat ajetaan reservaatteihin kuolemaan.

Yhteiskuntamme on poliittisesti sairas ja ahne.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu