7. helmi, 2020

Sananvapauden marttyyri ja opetusministerin paskapuhekurssi

Ilja Janitskin on poistunut tuonilmaisiin.

Hänen kuolemansa panee miettimään mihin kaikkeen korruptoituneessa ja kovaa vauhtia anarkistiseen suuntaan menevässä Suomessa kannattaa tarttua. Martyyrihenkiset totuudenpuhujat ovat aina tällaisessa kehityksessä vaarassa ja panevat oman hekensä alttiiksi asialleen.

Sananvapaus ja mielipiteen oikeus oli selkeästi Iljalle tärkeämpi kuin Suomi kotimaana. Siksi hän oli meillä valtaapitävälle eliitille vaarallinen ihminen. Pitikö vaientaa niin en tiedä. Ainakin siihen pyrittiin kaikin mahdollisin keinoin. Sanomattakin on selvää, että hänen kuolemaansa edistettiin tavalla taikka toisella.

Hänen kuolemansa ja elämänsä huomioitiin valtakunnan mediassa, josta Ylen uutinen. Hän pääsi siis osittain siihen tavoitteeseen mihin pyrkikin. Meillä alettiin puhua sananvapaudesta ja mielipiteen ilmaisusta kirjoittamalla jutut uudella tavalla oikeasti nähtyinä ja koettuina uutisina.

Samaan aikaan kun Ilja nosti uuden tavan uutisilleen ns valtakunnallinen kerma kieriskeli vaikeassa suhteessaan some kansaan ja sen tuottamaan tietomäärään ja uutismateriaaliin.

Vastaisku ns luotettavaksi itse itsensä nimeämän lehdistön toimesta oli sivun kokoinen julkaisu (ilmoitus) kaikissa ns vanhakantaisissa paperilehdissä ja Ylen sivuilla. Sillä yritettiin taittaa totuuden siivet kertomalla vaihtoehtoisen tiedonvälityksen olevan ns valemedia. Tämä ilmoitus oli hätähuuto sensuurin puolesta eli ns poliittisen lehdistön aika oli murtumassa ja puolueiden politrukkien propaganda päätoimittajien päättymässä.

Oli ryhdyttävä uittamaan sensuuria ja korruptiota kohden vallankäytöllistä keskiötä. Eduskuntaa, virkamiehiä ja presidentillisiä instituutioita sekä syyttäjälaitosta ja oikeusjärjestelmää. Nyt on meneillään opetuslaitoksen korruptio, jota ohjataan pitkälle valtakunnansyyttäjän toimistosta.

Nämä ilmiöt ovat täysin uusia suomalaisessa yhteiskunnassa. Opetusministeri Li Andersson aloitti oman paskapuhekurssinsa markkinoimisen koululaisille kertomalla Jussi Halla-ahon perussuomalaisen oikeasti loogisen ja mielestäni osuvan päätelmän nimittämisen paskapuheeksi vielä huonompine tämän ajan poliitikon tyypillisen seuraavan päivän selityksineen.

Mielipiteille tulee uusi nimi, ne on paskapuhetta ja poliittiset vastustajat ilmeisesti paskanpuhujia. Päätelmä on omani eikä viittaa oikeasti mihinkään vaan referoi operusministerin sanomaa.

Samaan aikaan syyttäjälaitos jakaa tuomoita tasavallan presidentin tukemana vihapuheesta, antisemitismistä, rasismista ja sen sellaisesta. Hengellinen Suomi on seuraava maalitaulu. Kun Jumala ja Kristus poistetaan kirkon evankeliumista niin jäljelle jääkiin se jo hyväksytty totuus sukupuolesta. Mies nainen tai muu.

Eletään paitsi mielensäpahoittajien Suomessa niin myöskin hyvin kieroutuneessa käsityksessä ihmisestä ja hänen elämästään. PäivänLehdessä toimittaja Anne Anttila vierashuoneessaan kirjoittaa mielensäpahoittaneista suvaitsevaisista suomalaiskasvattajista sekä hiihtokilpailuista joita ei pidetty.

Olen joskus kuvitellut ihmisen vanhetessaan viisastuvan. Nyt en ole ollenkaan asiasta niin varma. Voi olla toki vanhemmuus hukassa mutta jos järki pakenee maasta ja päästä ollaan jo erittäin heikoilla jäillä. Lapsi kilpailee ja kisailee aina. Jää toiseksi ja joskus jopa viimeiseksi mutta saavutus hänelle ei ole sijoitus vaan osallistuminen. Jos vanhemmat pettyvät niin lapselle se ei ole ongelma.

Suvaitsevainen Suomi kirjoittaa uutta historiaa. Tässä maassa politiikka on sitä että tiedostan miten suhtaudun perussuomalaisiin. Sillä ei ole niin väliä voittaako Suomi ja onko käsityksemme vanhuudesta inhimillinen. Keskusta rp:n Kulmuni kertoi paskapuheillassa kuinka hänen puolueensa laittaa Suomea kuntoon. Tämä on keskustalainen satu joulupukista joka ei omista mitään mutta jakaa lahjoja.

Nyt on pakko toivottaa hyvää jatkoa jos ei oma riitä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu