24. helmi, 2020

Kun ihminen saa itse päättää sukupuolensa

Suomessa ja maailmassa on jo pitkään vallinnut pääomien valta. Demokratioita ei oikeasti ole olemassa eikä valta ole päätöksentekoa vaan rahan käyttöä.

Mistä kaikki alkoi niin sinä päivänä kun tasa-arvoa alettiin edistää heitettiin hyvästit biologialle. Feminismi tuhosi lopulta myös ihmisyyden ajatuksen. Olemme jotain minkä itse luomme. Tämä kehitys on pääomien etu.

Mihin tämä johtaa niin tieteellinen tutkimus ja ylipäätään yliopistot eivät enää tiedä mitä opettaisivat. Luodaan maailmankuva jossa ihminen ei ole sitä miltä näyttää ja tuntuu vaan juuri sellainen kuin hänen halutaan olevan.

Kun tissit puuttuu niin ne tehdään.

Luojan luomistyölle ei jää tilaa eikä ole enää mitään mikä syntyy luonnostaan.

Voisin kuvitella, että pääomien halu muuttaa maailmaa ja ihmistä perustuu vallan kasvattamiseen. Jos ongelmaa ei ole se luodaan.

Hyväntekijöinä esiintyvät miljardörit eivät hyvitä yhteiskuntia taikka yhteisiä varojamme vaan omiaan. Kaikki järjestelmät joihin Suomikin on nyt kiihtyvällä tahdilla lähtenyt mukaan perustuvat verottomaan ansioon ja siihen, että meillä köyhillä on velkaa. Kenelle? No tietenkin pääoman omistajille.

Raha lakkaisi olemasta kun maailmassa ei enää olisi velkaa. Tällöin myös pääomien valta loppuisi. Siksi pitää luoda kriisejä, olevia taikka olemattomia, kuviteltuja.

Tämä ei pääty hyvin mutta ei kovin huonostikaan.

Luoja ei ratkaise ongelmiamme mutta antaa mahdollisuuden pelastua. Miettikääpäs sitä.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu