15. maalis, 2020

Korona Suomessa lapsen uhri yhteiskunnalle on kohtuuton

Millä oikeudella vastuunkantajat voivat sysätä päättämättömyytensä pienten koululaisten niskaan.

Kun hallitus ja päättäjät eivät kykene ratkaisemaan korona Suomessa kiihtyvää epidemian tuomaa päivähoito-ongelmaa niin he pakottavat lapset päiväkoteihin ja kouluun. Kouluista on tehty päättämättömän hallituksen pelastusrenkaita ja opettajat sekä pienet oppilaat on asetettu tartunta-, ja syyllisyys uhan alle levittää tämä tauti niin, että riskiryhmien uhrit kaatuvat heidän omalletunnolleen.

Ala-asteista, kansalais- ja musiikkiopistoista sekä kouluista on tehty helppo ratkaisu päivähoito-ongelmaan, aikuisten ihmisten työssäolo-ongelmaan. Opettajilta ja oppilailta ei kysytä mitään.

Lukiolaisille ja yläastelaisille, jotka osaavat itse tehdä kotona ruokansa annetaan oikeus etäopetukseen.

Kansankokoukset ja aikuisten ja lasten harrastukset, jumpat ja julkiset tilat suljetaan kun ei saa olla lähikontaktissa.

Koululaiset ja opettajat ovat toista maata. Heidän osansa on hoitaa päättämättömän Suomen vastuunkanto päivähoidosta. Heille asetetaan kohtuuton taakka pelastaa taloudellisesti aikuiset töihin.

Me opettajat ja oppilaat elämme samaa korona todellisuutta kuin kaikki muutkin.

Luen HUS:n infektiolääkäri Asko Järvisen lausunnon jossa hän toteaa että todettuja tartuntoja tänään sunnuntai-iltana on vähän vajaat 250 mutta todellisuudessa tartunnan saaneita on paljon enemmän. Luen seuraavan jutun. Vuorokaudessa Italiassa tähän tautiin on kuollut ennätysmäärä ihmisiä eli noin 350 on uhrannut henkensä koronalle.

Päättämättömälle hallitukselle pieni lapsi ja eläkeläisvanhus on aina helppo ratkaisu.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu