4. kesä, 2020

Al-Hol paljastaa hallituksen valtasuhteet ja Keskusta rp suomalaisen korruption

Meille suomalaisille pitäisi olla päivänselvää, että tappamalla ja sotimalla ei maailmassa mitään aatetta tule edistää. Kristityt toki siihen ovat syyllistyneet kautta aikojen yhtä lailla mutta että vielä tällä sivistystasolla maastamme löytyy fiksuja ihmisiä tukemaan isisläistä terrorismia väittäen pelastavansa suomalaisia äitejä ja lapsia heidän kynsistään, jotka itse nämä äidit ovat valinneet ihenteikseen. Meillä on kuulemma velvollisuus. Ei ole – mutta kun tänne itse marssivat omin avuin niin vastaanotetaan toki niiden seurausten kera jotka tekonsa ansaitsevat.

Olen odottanut sitä päivää kun tässä maassa yhtä suurella tarmolla paneuduttaisiin suomalaisen yhteiskunnan syrjäytyneisiin suomalaisiin ihmisiin. Hekin voivat olla tehneet vääriä valintoja mutta lähinnä omaksi vahingokseen.

Nyt annan Sanna Marinille täyden tukeni. Marin totesi MTV:lle, että ”Al-Holin palaajiin liittyy merkittäviä turvallisuushuolia”.

Aiheesta melko tyhjentävän kolumnin kirjoitti Iltalehteen Sanna Ukkola.

Maahan on tuotu merkittävä turvallisuusuhka eikä sitä kokonaisuutta vielä edes ymmärretä oikeasti.

Ihmettelen vain sitä johtaako hallituksen toimia oikeasti äärivasemmistolainen viherhaihattelijoiden porukka vai pääministeri.

Jos SDP on tukemassa tällaista ryhmittymää niin se on merkittävä muutos demariaatteessa.

Keskusta rp:n selkärangattomuus nyt on selvä asia. Sillä liberaaliteologisella pohjalla millä puolue vaeltaa on vain yksi ihmeellinen tukijajoukko lestadiolaisessa herätysliikkeessä. Heidän pimeyteen saakka suljettu yhteisönsä on oivaltanut tilaisuutensa tulleen ja ovat ottaneet puolueen RKP:n tapaiseen etupiiriajattelun käyttöön. Politiikkaa omaksi eduksi muista ihmisistä välittämättä.

Seuraavien kunnallisvaalien ehdokasasettelu on merkittävämpi kuin itse vaalit. Jos rauhanyhdistysläinen autoritäärinen herätysliike kunnissa pääsee ratkaisijan rooliin, niin silloin ”janne päättää” Ry:llä.

Valtiollisten kannatuslukugallupien nosteessa paistattelee SDP.

Kuten olen todennut niin Sanna Marinin media-aika on tuonut nosteen. Muille tarjotaan puolet siitä ajasta kuin koronatiedottajana patsastelevalle pääministerille.

Meidän maaseudun väen todellisuus on karuakin karumpi. Keskusta sukeltaa reilusti alle 10%:n pienpuolueiden sarjaan.

Liike Nyt ja Hjallis Harkimo kannatus nousee kohisten. Media huomannee tämän jossakin vaiheessa, ja somessa Harkimo on erittäin aktiivinen.

Seuraavat vaalit ovat vielä kaukana. Silti muutos tähän vaalikauteen tulee avaamaan monen silmät. Perussuomalaiset yltävät takuulla reilusti yli 20%:n kannatuksellaan ns ”paavin tekijän” paikalle, jos eivät ole sillä itse.

Poliittinen liike Suomessa on syvässä uskottavuuskriisissä, ja paljon korruptoituneempi kuin uskommekaan. Kuinka ollakaan paiseen puhkaisi jälleen keskustalainen hölmöys ja sen puheenjotaja Katri Kulmuni. Liikkeen sisällä olisi kunnon itsetutkiskelun paikka. Ollako vai eiko olla alkiolainen liike, ihan oikeasti.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu