8. kesä, 2020

Keskusta rp:n puoluekokouksen tärkein asia tulee olla puolueen lakkauttaminen

Katri Kulmunista tuli Keskusta rp:n seuraava häirikkö. Ensi töikseen hän ilmoitti puolueen tavoitteet kaikille hallituskumppaneille ja myös ammattijärjestöille mitään hiiskumatta. Eläkeikää tulee nostaa ja kaikkien työttömien etuuksien tulee joustaa. Jokainen tietää mihin suuntaan. Kulmuni ei myöskään luovu vallastaan oikeasti pätkääkään vaan jatkaa Keskusta rp:n ministeriryhmän vetäjänä. Ei edes olemattomaksi huvennut kannatus saa puolueen johtoporrasta heräämään eli mitään toivoa muutoksesta parempaan politiikkaan ei ole.

Eli keskustan tavoite on edelleen "sipilä-berneristinen" köyhän kansan ja maaseudun pieneläkeläisten elämän kurjistaminen. Eläkeiän nosto nimittäin tarkoittaa eläkkeiden laskemista aina. Työpaikat ei synny sillä, että köyhyyttä ja kurjuutta lisätään taikka tavoitteita nostetaan. Ainut tapa työllistää enemmän väkeä on luoda työpaikkoja ja työtä tähän maahan. Mistä niitä tulee niin aivan ilmiselvästi on edettävä haja-asutusalueiden eli maaseudun työllistämiskynnyksen madaltamisen tiellä. Mitä enemmän keskitetään suuriin keskuksiin niin sitä suuremmat ovat ongelmat. Tarvitaan hajauttamista sekä työntekoon että byrokratiaan.

Keskusta rp on tuhon tiellä. Toivon keskustalaisten löytävän oikeasti paikkansa puolueista, joissa ihmisen hyvä elämä on ykkösasia. Tällaista Keskusta rp:tä kukaan ei tarvi mihinkään. Jos Kulmunin uudistaminen on kurjuuden lisääminen niin minä nimittäisin sitä tyhmyydeksi.

Yhteiskunnan uudistaminen on palvelujen saatavuuden turvaamista kaikille sekä turvallisuuden ja hyvinvoinnin jakamista jokaiselle suomalaiselle. Jos Keskusta rp:ssa ei tätä tajuta niin puolueen voi lakkauttaa seuraavassa puoluekokouksessa. Tätä ei kannata korjata vaan on perustettava aivan uusi maalaisliitolais-alkiolaiselle pohjalle rakentuva puolue. Olkoon sen nimi mikä tahansa. Siellä ei tule olla tilaa myöskään kristilliselle pohjalle rakentuvan isänmaallisen atteen polkemiselle.

Seuraavan Keskusta rp:n puoluekokuksen ykkösasian tulee olla nykyisen kaltaisen puolueen lakkauttaminen. 

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu