6. elo, 2020

Huijaamalla ja kattettomilla lupauksilla gallupkärjessä

SDP:n gallupetumatka (23,4%) on luotu valehtelemalla, huijaamalla, katteettomilla lupauksilla ja koronapandemian media-ajalla. Siitä se alamäki alkaa ja vapaa pudotus, kun palataan arkeen ja Italian mafialle kustannetaan huumekauppa sekä liittovaltiota rakennetaan miljardilahjoituksin. Emme me äänestäjät ole sentään näin vietävissä.

Keskusta rp:ssä (10,5%) ei vieläkään tunnisteta ongelmaa, joka tulee tuhotusta aatteesta ja maaseudun sekä suomalaisen ihmisen unohtamisesta.

Kaikkein hulluinta on, että apuun huudetaan viime vaalikaudella tuhontielle johdattaneen hallituksen ministeriä, Saarikkoa, joka siunasi mm tuhoon tuomitun soten, ei edes yrittänyt pelastaa maaseudun sote-palveluja, lääkäripalveluja ja aluesairaaloita. Hänen kuningasajatuksensa on asuttaa maa muukalaisilla, lisätä uusia verottajia eli maakunta- ym hallintoja maahan sekä antaa eu:lle rajaton pääsy suomalaiseen varallisuuteen.

Suomalainen ihminen ei nykykeskustalaista johtoa kiinnosta pätkääkään vaan valtiontalous sekä kukkoilu eurooppalaisissa vallan pöydissä.

Kun Keskusta oli ennen ulko- ja turvallisuuspolitiikan osaaja niin nyt en usko, että puoluejohdossa edes tiedetään mitä niillä tarkoitetaan. Puoluetoimistolla kannattaisi ensi töikseen nostaa kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen kuva seinälle ja palauttaa hänen maineensa ja asemansa välittömästi.

Perussuomalaisten (18,9%) on helppo nostaa kannatustaan puhumalla suomea suomalaisille ja kuuntelemalla muiden puolueiden hölmöyksiä, kertoen miksi meidän ei tulisi rahoittaa Italian mafiosojen huumekauppaa, taikka miksi meille Suomessa suomalaisten asema pitää turvata kulttuurisesti ja inhimillisesti sekä miten se tehdään. Hyvinvointivaltion ylläpitäminen ei ole vaikeaa. On huolehdittava palveluista ja infrasta sekä suomalaisten ihmisten turvasta ja turvallisuudesta.

Muiden puolueiden osalta ”elämä on”. Kokoomus (17,3%) pysyy pinnalla, kunhan Petteri Orpo ei astu julkisuuteen.

Vihreät rp:n (11,6%) alamäkeä avittaa Ohisalo kiitettävästi. Sille alamäelle juon pullakaffit joka päivä.

KD (3,6%) pysyy pystyssä, kun vainoharhainen valtakunnansyyttäjä syyttää Päivi Räsästä kaikesta kuvittelemastaan.

Vasemmistoliitossa (8,1%) Li Anderssonin kynttilä on sammumispisteessä, ei ole asiaa. Ilmastonmuutosvitsi jäi koronan jalkoihin. Enkä tiedä on Paavo Arhinmäellä krapula vai humala. Media ei kerro.

Ylen punakone jauhaa mainoksia SDP:lle. Sanomat säestää trumpfobialla vierestä, ja molemmat ovat tehneet perussuomalaisista päivän puheenaiheen astumalla siihen miinaan joka päivä.

Tällä harhaisella uutisvirralla Perussuomalaiset kelluu kohden vaalivoittoa tarvitsematta kamalasti mainostaa itseään.

tuomo

SDP

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu