31. tammi, 2021

Keskutalainen farssi ja katastrofi

Suomen Keskusta rp on poliittinen liike ilman politiikkaa. Eksyksissä, hukassa taikka umpihumalassa noin personoituna asiana.

Iltalehdessä kirjoittavat Juha Ristimäki ja Lauri Nurmi keskustalaisten sisäisistä viesteistä. Viesteistä jotka ovat kaikille tuttuja ja kaikki ne tietävät. Vain puoluejohto ja liberaali- antialkiolainen porukka puoluetoimistolla ja piireissä ovat eläneet pää pilvessä taikka sumussa. Pilvi lieneekin se seuraava ongelma. Punavihreässä maailmassa pilvepolttajien määrä kasvaa ja halu laillistaa se tekee keskustalaisissa vallanpitäjissä työtään. Kylillä kuiskitaan että puolueessa päättävän porukan enemmistö taipuu vaikka vesiämpäriksi jos vihervasemmisto sitä vaatii.

Pilvenpolttajilla on vain yksi tavoite. Saada pää sekaisin. Keskustalaisten kohdalla sitä ei tarvitse sekoitta millään aineilla, se on jo luonnostaan. Ollaan kuulemma pohjalla. Ei olla lähelläkään lasku jatkuu ja menee lopulta pohjan alapuolelle. Tällä menolla meinaan.

Ja mikä kamalinta. Annika Saarikon johdolla kirkastetaan linjaa kuulemma ylivelkaantumisesta kertomalla ja talouslinjasta hallituksessa. Minäpä kerron teille, te olette keskustalaiset kellokkaat itse olleet molemmista päättämässä. Ei sitä kannata selventää vaan kertokaa miten tavallinen suomalainen, eläkeläinen, työtön, työssäkäyvä kuka tahansa tulee toimeen tässä maassa. Se on se mitä teidän tulee suomenkielellä kylillä ja aitovierillä kertoa. Autoilijoille kuluja lisäämällä taikka maakuntahallinnon kanssa puuhastelemalla kukaan ei tule paremmin toimeen. Minulle tuli eläkkeeseen 0,58 euron korotus. Sillä ei paljon leipä pöydässä lisääntynyt. Kepulaiset isokenkäiset tulkaa tälle tasolle ja puhukaa ihmisille ihmisten asioita ja suomeksi.

”– Perussuomalaisten myrkyllisyys meitä kohtaan ei ole vain taktinen valinta, vaan he nostavat oman joukkonsa moraalia. Siellähän koetaan, että keskusta vei heiltä vaalivoiton hedelmät 2019, ja sieltä se katkeruus kumpuaa. Heille kuntavaalit ovat kostovaalit; kosto, kauna, katkeruus jylläävät yleisönosastoissa ja somessa, puoluevaikuttaja Ossi Martikainen kirjoittaa.” 

Tämä on suora lainaus Iltalehden jutusta.

Oikeasti voiko kukaan puolueessa olla noin hukassa. Kerta kaikkiaan. Perussuomalaisilla ei ole mitään kaunaa eikä mitään syytä käydä Keskustan kimppuun. Ei heiltä vaalivoittoa kukaan ole vienyt mutta Keskusta rp:llä on menossa vapaapudotus ihan omaa tyhmyyttään. Puhutaan ja puuhataan asioilla jotka eivät missään kohtaa kosketa suomalaista ihmistä.

Ei todellakaan perussuomalaiset kosta keskustalaisille mitään. Ei ole mitään tarvetta. Keskusta tekee omasta olostaan tukalan eikä tule selviämään näistä vaaleista vain tappiolla vaan perässä tulee pitkä lasku.

Kun puolue on sitä mieltä että Pekka Haavisto teki rikoksen ja siitä pitää rangaista taikka ainakin siirtää sivuun tehtävästään jossa rikoksen teki niin kun nappia painettiin niin valittiin hallituksen vihervasemmistolainen linja. En ole ikinä kuullut että äänestyskopissa Annika Saarikon kannattaja kirjoittaisi Jussi Halla-ahon numeron vaalilippuun. Ennen vanhaan kerrottiin hölmöläistarinoita joissa peittoa jatkettiin siirtämällä jalkopäästä pala pääpuolelle. Keskusta ei kykene edes siihen vaan ottaa keskeltä peittoa palasen.

Ihan oikeasti Suomesta ei löydy sellaista kirjailijaa joka kykenisi kirjoittamaan näin hölmön tarinan mihin poliittinen keskuta on Juha Sipilän ja Anne Bernerin viitoittamalla tiellä ajautunut. Puoluetoimiston oveen voisi kirjoittaa lapun. Täällä selitetään Perussuomalaiset ry:n ajatuksia ja osataan heidän ohjelmat paremmin kuin Perussuomalaisten toimistolla. Tulkaa meille me haukumme kokoomauslaistenkin ohjelmat samaan hintaan.

Oikeasti annan vinkin joka ei maksa mitään. Vaihtakaa koko porukka maalaisjärkeen. Siinä teille vinkki millä bensan hinta ei nouse eikä asumiskustannukset ja maaseudullakin on lupa elää. Mitä tämä suomeksi tarkoittaa niin vihervasemmistolaisia ei tarvitse tukea eikä tehdä vaalipropagandaa perussuomalaisten puolesta eikä enää jatkaa kokoomuslaista talouspoliittista linjaa.

Keskusta rp:tä ei korjaa mikään. On tehtävä uusi alkiolainen puolue.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu