29. touko, 2021

Ehdokkaana kuntavaleissa....72...

Kyllä vain... minä olen mukana kunnallisvaaleissa ja kysyjiä on riittänyt ihan kiitettävästi ehdokkaaksi.

Olen myös Keskusta rp:n puoluevaltuuston jäsen mutta me pikkusen oikealla kyljellä nukkuvat alkiolaiset kepulit emme kelpaa mihinkään puolueessa. Puoluevaltuustossa kun yritän löytää jonkinlaista merkkiä aatteellisesta keskustalaisuudesta niin sellaista en ole löytänyt...

Keskustalainen perinne on ollut aina ihmisen näköinen politiikka jossa maaseudulla on suuri arvo ja luonto on osa ihmistä. Nyt en ole kuullut sanaakaan maalaisen maiseman puolustamisesta. Hallituksessa ollaan vaikka saappaan johdolla kunhan vain valtapaikkoja on mitä jakaa eduskunnasta tippuneille kavereillekin. Valta kasvaa nykykeskustalaisuudessa ihoon kiinni. Sillä ei ole ihmisen arvoa vaan paikka ja asema on tärkeä.

Aivan uusi kulttuuri on erottaa ja jakaa varoituksia... en ymmärrä onko tämä paluu kommunistisen neuvostokulttuurin aikoihin vai keksikö joku että puolueessa ei aatteilla ja arvoilla juhlita.

Se tästä historiasta.

OLEN SIIS EHDOLLA YLIVIESKASSA VALTUUSTOON PERUSSUOMALAISTEN LISTALTA... OLEN TOSISSANI... NRO ON 72...

Minua kysyttiin mukaan kristillisiin, kokoomukseen, demareihin ja sitten perussuomalaisiin...

Sen olin päättänyt heti alkuunsa, että en mainosta en ole esillä enkä halua tuoda teesejäni mitenkään kenenkään yli taikka ohi. Minä olen alkiolaisilla juurilla ihmisen asialla. Jos pitää valita rikkaus vai rakkaus niin valitsen rakkauden. Jumalan rakkauden ja käden sekä otan lähimmäistäni olkapäästä kiinni, jos tukeani tarvitaan.

Kun ajauduin valtavien lisäverojen (yli 25.000 euroa) myötä hyvä vuosi sitten kateiden ihmisten ansiosta sekä henkiseen että taloudelliseen ahdinkoon niin konttasin pätkän matkaa sähköttömässä talossa ja olin myymässä minuuteni.

Jumala tarrasi olkapäästä ja otti Isän syliin. Tunsin sen ja nukuin hyvin.

En ole vihellellyt enkä moittinut ketään. Olen kontaltani pannut kädet ristiin ja pyytänyt apua iltarukouksissani kaikilta mahdollisilta tahoilta ja toivonut että minua kadehtineella uni maittaa ja elämä hymyilee. Hyvin sarkastinen ajatus.

Minkä tämä kaikki on näyttänyt.

Minulle tämä on kertonut oikeasti miten tämä maa makaa. Leipäjonoissa ja sieltä ruokaa hakeneena tiedän, että tässä maassa ihminen ei ole valtaapitäville mitään muuta kuin veronmaksaja ja vallan antaja.

Köyhimmät ovat olleet minulle tärkeimpiä aina ja kärsivät ihmiset ovat saaneet minulta kaiken. Rukouksin muistan jokaista ja kun viuluni soi, niin se soi siitä sielusta, jossa kokemuksilla ja tunteilla on valta.

Olen saanut ahdinkooni paljon tukea ja apua. Köyhimmät, tavalliset ihmiset jotka eivät kumarra rahaa, eikä mammonaa ovat auttaneet eniten. Jo kysymyksellä "kuinka sinä voit, mitä sinulle kuuluu" olen saanut elämälleni merkityksiä.

Instituutiot ovat paperinpyörittäjiä. Ne etsivät virheitä elämästäni ja hakemuksestani. Niissä papereissa ei koskaan kysytä, "kuinka sinä oikeasti voit ja mitä tarvitset". Niissä kysellään virheitäsi ja mennyttä aikaa. Niissä ei kysytä miten sinulle valot ja leipä pöytään. Virkamiehen löytämä virhe hakemuksen tekijän elämästä on paljon tärkeämpää kuin tarjota apua.

He, joille rikkaudet ja valta ovat merkittävin syy olla olemassa minä sanon. Kumartakaa rikkauksianne, palvokaa niitä. Silloin jokainen hetki elämässänne on täynnä tuskaa. Kun pankissa makaa miljoonia teidän tulee vahtia niitä yötä päivää ja pyytää köyhiltä lisää. Roope Ankan rahakasassa ei Jumalan rakkautta ole, siellä on ikuinen hätä ja huoli.

He joille ihminen ja elämä on tärkeä antavat viimeisen roponsa. Olen sen saanut henkilökohtaisesti kokea.

Teitä on paljon. Teitä kiitän ja siunaan. Teille hätä on syy olla lähellä ja nähdä sielun syvyyteen. Saatte olla varmoja, että teitä siunataan ja teille annetaan paljon enemmän. Olen sen itse kokenut, kun sähköt ovat poikki ja yksi muovipussi kädessä olen kävellyt pitkin katuja.

Tältä pohjalta lähdin ehdokkaaksi.

Miksi perussuomalaiset. Siksi, että minä tiedän mitä siinä puolueessa ajatellaan.

Meillä perussuomalaisilla, huomaa että tähän sisältyy ajatus, ihminen on sydämessä, siinä rinnalla kulkemassa. Kun hän sanoo että hänellä on kylmä niin me uskomme sen. Emme ala kertoa Saarikon tapaan kuinka hallitus on tehnyt sitä ja tätä. Ei. Me kuulemme ihmisen sanat. "Minulla on kylmä". Kylmyyttä ei poisteta "me olemme hallituksessa" lauseilla vaan kylmyys poistetaan tarjoamalla lämpöä ja rakkautta sekä huolenpitoa. Me vastaamme antamalla takkimme ja kaiken mitä lämpö tarvitsee. Yksinkertaisia asioita yksinkertaisella tavalla.

Mitä tulee ihmisiin muualta eli muukalaisiin. Rehellisellä pelillä, kuten Vennamo sanoi, tänne tulevat tulevat ravituiksi välittämisellä ja huolehtimisella. Mutta jos tulette väärin perustein, valehtelamalla ja pahan aikeissa teidän paikkanne on löytää katumuksen ovi ja palata sinne missä se viha syntyi. Suomen ei tule siunata niitä joilla on pahat mielessä.

Mitä minulla on sitten Ylivieskalle tarjota.

Kaikkea muuta mutta ei välinpitämättömyyttä. Tekisin päätöksiä. Hakisin kristillisen pohjan kaikelle tekemiselle. Se löytyy kaikista puolueista. Ajatelkaa ihmistä päätöksissänne. Köyhin ei ole tarpeettomin. Rikkain ei ole tarpeellisin mutta ei myöskään häntä tule tuomita. On päivän selvää, että joilla paljon on ovat paljon vastuun kantajia. Kukaan, korostan että kukaan Ylivieskassa ei ansaitse olla onneton.

Miten minä hallitsisin niin tunteilla ja tuntemisella. Välinpitämättömyyttä vihaan. Se on juurisynti kaikelle pahalle.

Ylivieskan ja kalajokilaakson poliittinen ilmapiiri on pysähtynyt päättämättömyys. Siihen on tultava muutos.

Olen myös ehdottomasti keksipohjalaisen yhteistyön kannattaja. Oulusta emme saa mitään. Oulu ei tarjoa mitään eikä siellä koskaan mainita Ylivieskaa nimeltä.

Keskipohjalainen maakuntaviesti on ylivieskalainen sielunmaisema. Ylivieskan tulee olla niissä pöydissä missä sillä on sanan ja sanomisen valtaa. Sen ei tule vaatia mitään vaan rakentaa kaikkea. Se on keskipohjalaisuutta.

Tässä näitä ajatuksia hyvin hajanaisesti.

Siis äänestäkää 72.

Miksi. En minä tiedä. Se on numeroni jolla minulle ja ajatuksilleni annetaan vähän valtaa. Sitä en hamua mutta tarvitsen tullakseni kuulluksi.

72

tuomo

VAALIT.PERUSSUOMALAISET.FI

Kuntavaalit 2021 - Tuomo Hirvi (72) - Perussuomalaiset Ylivieska - Perussuomalaiset ehdokkaat

Perussuomalaisten ehdokkaat vuoden 2021 vaaleihin

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu