25. elo, 2021

Laiska töitään luettelee, hallituksen selitykset

Olen viimeisen puolen vuoden ajan taistellut oikeudesta elämään. Haasteet ovat olleet enemmän taloudellisia mutta johtaneet sittemmin myös enemmän terveydellisiin ja sisäisiin sielullisiin vammoihin.

En aio keskittyä tässä lyhyessä päivityksessäni siihen vaan kerron miltä kuulostaa kuunnella tämän hallituksen tekemättömyyttä.

Jumalanpalveluksen tympein osa alkaa olla se kun pitäisi rukoilla esivallan puolesta niin että he tekisivät viisaita päätöksiä.

Jumala on joko kuuro taikka ymmärtänyt viisauden jotenkin väärin.

Sanna Marin on ansioitunut tyhjien tynnyreiden kolistelijana. Hän kertoo mm kuinka Suomi on onnistunut maailman parhaiten covid taudin hoitamisessa. Näinköhän vain on. Olemme pieni kansakunta joka olisi ripeillä päätöksillä ollut maailman helpoin pitää lähes tautivapaana.

Mutta mitä vielä. Rajoilta tullaan läpi ilman pienintäkään tarkastusta. Minulle ovat useat tuttavat kertoneet kuinka vaikeaa on ollut matkustaa Euroopassa. Jopa paikassa kysytään, pistetään ja estetään mutta Suomen rajalla loistaa yksilövapaus vihervasemmistolaisessa kehäpäätelmässään, jota RKP:läisellä hutulla höystetään, ja tietenkin Antti mikä se oli Kurvinen kehuu aina kun tietäisi vain missä on voittajan pesti tarjolla.

Tämä hallitus on välinpitätämätöömyydessään ja päättämättömyydessään Euroopan surkein. Ainut mihin ollaan valmiit niin myöntymään kaikkeen mitään eu:laisessa hullunmyllyssä on tarjolla.

Päätöksiä ei synny sitten millään ja aina törmätään yksilönvapauteen. Vasemmistohallitus on niin yksilövapaa että ei voi päättää ettei vain joku suutu.

Marin on oikeassa on tehty mutta valovuosia myöhässä kaikki. Ilman HUS:n tomeria lääkäreitä ja johtajia tämä maa olisi ollut aivan hukassa.

Ruotsissa tapettiin vanhukset vähän raakalaismaisesti asian ilmaisten. Suomessa hallitus jahkailee itsestäänselvyyksien kanssa. Koronapassiakaan ei saada aikaiseksi kun kuppilassa pitää saada koikkelehtia umpihumalassa mutta konserttiin ei päästetä kun sinne ei ole hallitusherroilla vetoa. On kiva istua kuppilassa päissään ja siellähän ei mikään tartu.

On tämä hölmöläisten maa. Me hyväksymme päättäjiltä kaiken.

Täälläpäin on tapana sanoa että laiska töillään kehuu. Sanna Marinin selittelyt ja omien tekemistensä luettelo on kamalan pitkä. Miksi. Siksi kun mitään ei oikeasti ole päätetty. Kaikki on auki.

No mitäpä siinä mennään näillä olemme tällaisen porukan ansainneet ”päättäjiksi”.

Sepi Kumpulainen laulaa että ”armotonta menoa, pannaan nyt vauhdilla. Eikä yhtään me…”…

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu