14. syys, 2021

On aika nähdä - Isä Meidän

Elämme Suomessa viimeisiä hetkiä etsiä totuutta ja oikeudenmukaisuutta.

Maa on luisumassa hulluuteen.

Kansankirkollinen hätä ei ulotu armolliseen evankeliumiin vaan ytimessä häärätään enemmän maallistuneissa rakkauden ja rakastelun teemoissa. "Isä meidän rukousta" ei vielä ole karsittu mutta ei ole kaukana aika, kun Jumalastakin halutaan tehdä sukupuoleton.

Muka viisaat ja älykkäät leikkivät yksinkertaisilla sanoilla, kun ei ymmärretä sisältöjä. Kun liikennemerkit vaihdetaan siksi, että ulkomuoto kertoo kenellä on mitäkin habituksessaan ja se ärsyttää, kun taivaallinen vihreä teoria ei ole totta oikeassa maailmassa.

Maailmaan ihastuneen kansankirkon ääntä lienee turha odottaa siinä vaiheessa kertomaan mikä on totuus. Jumalan totuus ihmisestä ja Jumalasta.

Kun Suomessa kuljetaan kohden hulluutta niin se tarkoittaa, että politiikka muuttuu kaiken hulluuden puolustajaksi vaikka sen pitäisi olla ihmisen asialla.

Kun Päivi Räsänen on joutunut maallisen "ylituomarin" vainon kohteeksi niin siinä kaikki yrittävät löytää syytä miksi Jumalan Sanan lukeminen julkisesti voisi olla Suomen lain mukaan rangaistava teko.

Mistä tässä on kysymys. No tietenkin siitä, että nyt pyövelit käyvät Jumalan kimppuun muuttamalla lait sellaisiksi, että maassa voidaan tuomita kaikesta hyvästä, jopa siitä että Jumala rakastaa ihmistä ja syntistä ihmistä yli kaiken. Hänen armonsa kantaa kaikkialle.

Vihreä liike syntyi aatepohjalle, joka on pohjimmiltaan hyvin kristillinen ajatus viljelystä ja varjelusta. Kenen käsiin tämä liike on itsensä vienyt. Ei se piru ole vaan kaiken pahan, jonka tarkoituksena on tuhota ihminen.

Viimeisin hullutus oli keksiä huumeiden olevan tie maalliseen onneen. Siitä tässä täytyy olla kysymys, kun kaikkien myöntämän vakavan huumeriippuvuuden porttiteoria sivuutetaan, ja aiotaan sallia suomalaisten siirtyvän huumepolitiikkaan, jonka seurauksena on inhimillinen kärsimys ja yhteiskunnallinen tuho.

Tämä tie on ollut nähtävissä jo siinä vaiheessa, kun on alettu puuhailla yksilönvapauden kanssa.

Lakeja on muutettu niin, ettei meillä ole enää oikeaa yksilön vapautta. Emme voi uskoa ja elää kuin sisimmiltään kristillisessä maailmankatsomuksessamme uskomme.
Meillä ei ole avioliiton siunausta, tärkeämpää on tehdä erosta nopea ja kivuton. Tämä kuvaa sitä tapaa miten tässä maassa vähitellen on siirrytty välinpitämättömyyden yhteiskuntaan. Ongelmat ratkeavat sillä, että kielletään niiden olemassaolo. Keisarilla ei ole niitä vaatteita mutta ei hätää, ei pidäkään olla. Hän ei oikeasti ole olemassa.

Tärkeää on sallia tuntemusten pohjalta ja fiilistellen muuttaa Luojan luomaa sukupuolta ja antaa kertoa olevansa nainen miehen nahoissa. Ei ole naista ei miestä, Vihreässä aatteellisessa maailmassa. Sukupuolettomuus heille tarkoitta mitättömyyttä.

Ja mitä muuta kaikkea onkaan tämän aatteen ajamana ja muiden puolueiden hyväksymänä tähän maahan päästetty.

Ajatus on kaikella tuhota kristillinen arvopohja, jossa Jumalalla on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. Kun ei ole Jumalan pelkoa eikä Hänen siunaustaan tulee sutta ja sekundaa.

Tämän maan ainut toivo on Isä meidän -rukouksen sanoissa ja sisällössä. Se poliittinen ja kristillinen puolueohjelma pitää maailman tappiin saakka. Kun viimeisen kerran sydän maan päällä lyö meillä on ilo syntyä Taivaassa. Kun viimeisen kerran kipu kirpoaa olemme matkalla poliittisen maailman ulottumattomiin.

Jumalaa pelkäämättömän suurin ongelma on Jumala. Uskovalla on sama ongelma mutta tulokulma on toinen. Jumalassa on toivo ja rakkaus, armollinen elämä ja kuolema. Jumalaa ymmärtämään opettelevalle Hän on pelkkä ongelma.

Ei ole kenenkään vika, jos ei ymmärrä mutta silloin voi katsoa peiliin, jos yrittää kieltää lähimmäistään uskomasta ja Jumala häneltä.

Isän haltuun.

tuomo

Uusimmat kommentit

21.05 | 14:24

nimi oikein, seppo salo !

21.05 | 08:24

Tämä virsi on tosi ajankohtainen, kun Henki loppuu, niin konstit alkaa. Tämän on Vapahtajamme ilmoittanut, että ennen Hänen palutaan, "viisasten viisaus mätänee ja syntiä pelkääväiset häviää".

11.04 | 12:29

Kaikkein parasta on kun saa tuntea itsensä ihmiseksi ja tarpeelliseksi...Kiitos Tuomo ja Asta.

11.04 | 12:26

Suurkiitokset "kun mitään ei enää ole" kautta saamastani tuesta. On ihanaa että olette olemassa.

Jaa tämä sivu